Άγνοια, ανευθυνότητα και λαϊκισμός από την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

22 Απριλίου 2024
12:29

Η επιλογή της Δημοτικής Αρχής να δημοσιεύσει δελτίο τύπου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Κοζάνης με προσωπικές αναφορές και αιχμές προς τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» Χάρη Κουζιάκη ως απάντηση σε τοποθέτηση της παράταξής μας στο Facebook, αποδεικνύει δυστυχώς για μια ακόμη φορά ότι ο κ. Κοκκαλιάρης και οι συνεργάτες του αδυνατούν να αντιληφθούν βασικές αρχές της θεσμικής λειτουργίας του Δήμου Κοζάνης επιδεικνύοντας ιδιοκτησιακές συμπεριφορές συνοδευόμενες από πρωτοφανή άγνοια και ανευθυνότητα.

Κυρίως όμως, είναι λυπηρό το γεγονός ότι, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η υγεία των κατοίκων του Κρόκου, δεν δίνονται οι δέουσες απαντήσεις με τη σοβαρότητα, τη σαφήνεια και την επιστημονική τεκμηρίωση που τους αρμόζει αλλά αντιμετωπίζεται ανεύθυνα και επιφανειακά, δημοσιεύοντας επίσημο δελτίο τύπου γεμάτο ειρωνείες και ανούσια επιτιμητικά σχόλια αποφεύγοντας την ουσία.

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» δεν θα ακολουθήσει την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη στον λαϊκίστικο κατήφορό της. Θα συνεχίσει να ασκεί τον θεσμικό της ρόλο ως αντιπολίτευση σοβαρά, υπεύθυνα και κριτικά όποτε και όταν αυτή κρίνει, με μόνο γνώμονα την προστασία και το συμφέρον των πολίτων του Δήμου Κοζάνης, όπως άλλωστε πάντα πράττει.

Κοζάνη 22/04/2024

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

11 σχόλια

  • Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» δεν θα ακολουθήσει την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη στον λαϊκίστικο κατήφορό της. Aκολουθει όμως το λαϊκίστικο κατηφορο αλλων δημοσιολογων της περιοχης. τετοια καταντια η Κοζανη τοπος να ζεις. αρε Λευτερη παρε ξανα τα ηνια γιατι ο Κουζιακης θα την παει στο 3% τα ποσοστα της οσο και ο παλιος πολυαγαπημενος του ΣΥΡΙΖΑ.

    • Αυτο που δεν θελεις να καταλάβεις και γραφεις σε καθε δημοσιευση το ιδιο είναι οτι ο Χαρης με ολους κοντρα πηγε την Κινηση στο 25% οταν ο φιλος σου μετα απο διοικηση κιολας την είχε πιο κατω. Αρα Χαρη μη μασας απ τα γνωστα παπαγαλιακια που θελουν να διαλυσουν την κινηση και καλα εκαναν και εφυγαν. συνεχισε γερα. εμεις μαζί σου.

  • Ο Λευτερης πρεπει να επιστρεψει. Ο Χαρης δοκιμαστηκε και εξαιτιας του χασαμε. η αντιπολιτευση που κανει ειναι της πλακας

  • Η Δημοτική κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις είναι μια και αδιαίρετη. Προσωπικά πιστεύω ότι η Κοζάνη θέλει καθαρούς ανθρώπους με όρεξη για δουλειά.

  • Κατά την ταπεινή μου άποψη πέρα από την επάρκεια ή μη τών ανθρώπων του πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά που έχουν σχέση με την οικονομική και θεσμική αυτονομία και αυτοτέλεια – ανεξαρτησία του ίδιου του θεσμού .
    Άρα καλά θα είναι η πολιτική στόχευση των πρωταγωνιστών και των σχημάτων να είναι η ποιοτική αναβάθμιση του θεσμού που είναι και το μέγα ζητούμενο .
    Όσο για τους πρώην και την σύγκριση τους με τους σημερινούς πρωταγωνιστές είναι εντελώς ανεδαφική και άσχετη αφού έχουν κριθεί για το έργο και την αποτελεσματικότητα τους.
    Όπως και να έχει τα πάντα έχουν έχουν σχέση με τις επιλογές μας άρα και την ευθύνη για το ποιους επιλέγουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.