Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Υπάρχει ένα πανέμορφο δάσος ανάμεσα στου Νιαήμερο και στο πάρκο Ηπειρωτών το οποίο σε κάποια σημεία έχει καταντήσει χωματερή”

22 Απριλίου 2024
19:02

Υπάρχει ένα πανέμορφο δάσος ανάμεσα στου Νιαήμερο και στο πάρκο Ηπειρωτών το οποίο κάποια σημεία έχει καταντήσει χωματερή ενώ δεν θα έπρεπε. Κατά τη γνώμη μου πρέπει η δημοτική αρχή καθαριότητας πρέπει να μεριμνήσει για αυτό το θέμα.

Επίσης όλος ο χώρος του Νιαήμερου χρήζει καθαριότητας και περιποίησης

 

4 σχόλια

  • φταίει ο Κουλής και τα λαμόγια του για την όλη κατάσταση. Δεν φταίμε εμείς οι αμόρφωτοι Κοζανίτες που πετάμε τα μπάζα εκεί….

  • Η προηγούμενη δημοτική αρχη του Μαλουτα ενδιαφέρονταν ποσα φωτοβολταϊκά θα στηθούν γύρω από την πόλη και όχι για περιαστικό καθαρό περιβάλλον και για το πανέμορφο , σπάνιο εξ άλλου, δάσος που έχουμε δίπλα στην τσιμεντούπολη και τη ΜΑΥΡΙΛΑ…
    Η νέα δημοτική αρχη έλαβε την εντολή και έχει υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα την αντίστροφη πορεία: να σταματήσουν πλέον τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά πάρκα στο δήμο Κοζανης και να αναπτυχθούν καθαρές και υγιεινές περιβαλλοντικές ζώνες όπως το εν λόγω δάσος.και άλλοι φυσικοί πνεύμονες για την πόλη και τα χωριά.!

  • Τριτοκοσμικές καταστάσεις που οφείλονται σε τριτοκοσμικούς συνδημότες μας. Αυτοί είμαστε….. Ψηφίζουμε Νίκη και Φελόπουλο και όλα καλά.

    Όταν θα καούν όλα θα μας φταίνε τα αιμοβόρα αδέσποτα, ο Δήμος και οι μετανάστες….

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.