Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Σε πολλά σημεία της Κοζάνης η κατάσταση των διαβάσεων είναι άσχημη

22 Απριλίου 2024
21:27
Είναι γνωστό σε όλους ότι οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών απαιτούν τακτική συντήρηση για να επιτελούν την αποστολή για την οποία δημιουργήθηκαν. Σε πολλά σημεία της πόλης η κατάσταση τους είναι άσχημη. Εκεί όμως που χρειάζεται άμεση δράση και αποκατάσταση είναι οι 2 διαβάσεις πεζών μπροστά από την Εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου επί της οδού Γκέρτσου. Και οι 2 διαβάσεις έχουν αποχρωματιστεί, ειδικα δε η πρώτη φαίνεται ελάχιστα. Όλοι οι οδηγοί ξέρουν την ύπαρξη τους, αλλά ελάχιστοι έχουν την οδηγική παιδεία να τις σέβονται, και άλλοι πατάνε γκάζι επιδεικτικά βάζοντας τις ζωές των συμπολιτών μας σε κίνδυνο. Ειδικά των ηλικιωμένων που πηγαινοέρχονται στον Ι.Ν του Αγ. Κων/νου και λόγου ηλικίας τα αντανακλαστικά τους ειναι μειωμένα. Μέσα από το kozan να παρακαλέσω το Δήμο να τις αποκαταστήσει, αλλά και την Τροχαία να έχει το νου της για τους απερίσκεπτους οδηγούς ενόψη του Πάσχα κιόλας.

3 σχόλια

  • σε ολη την πολη ειναι ετσι .. διαβαση ραμπα πολυ σπανια … καδοι και κολωνες μεσα στα πεζοδρομια… καροτσακι αναπηρικο η παιδικο δεν περναει !! τραγικο

  • Έργο Μαλούτα – Ιωαννίδη! Σε τρεις (3) διαφορετικούς αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών (Βασδάρη-Καραπάτσιο-Δεσποτίδη) είχε επισημανθεί η ανάγκη να αλλάξει η τεχνολογία κατασκευής των διαβάσεων, αφού με το απλό βάψιμο ξεβάφουν στο 2ο μήνα. Η παρακμή της Κοζάνης έχει συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα! Ας ελπίσουμε πως ο Κοκκαλιάρης δεν θα προσθέσει και το δικό του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.