kozan.gr: Προχωρά πολύ καλά η εξέλιξη της μεγάλης επένδυσης της SUNLIGHT στη Δυτική Μακεδονία για δημιουργία 2000 θέσεων εργασίας – Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης σε ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Γ. Χριστοφορίδη (Βίντεο)

22 Απριλίου 2024
22:44

 

Προχωρά πολύ καλά η εξέλιξη της μεγάλης επένδυσης της SUNLIGHT στη Δυτική Μακεδονία για δημιουργία 2000 θέσεων εργασίας.  Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης σε ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Γ. Χριστοφορίδη

6 σχόλια

  • ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!

    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ’60 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ!

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ …ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!

  • Για να έρθουν τέτοιες επενδύσεις.. πρέπει να έχεις και πλαίσιο..και χωροταξικό…και φορέα έγκρισης βιωσιμότητας έτοιμο. Η περιοχή δεν έχει τίποτα από αυτά… άρα η επένδυση μιας χρήσης..θα είναι.. δηλαδή αρπαχτη..μέσω ίδρυσης μικρού παραρτήματος..και για άντληση κεφαλαίων..και γρήγορη αποχώρηση..η θα πρέπει η Περιφέρεια να κάνει σπριντ..για να δημιουργήσει τα προαπαιτούμενα…που δεν το βλέπω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.