kozan.gr: Καβγάδισαν Χολέβας & Σπυρίδου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Οι αναφορές στον Μ. Παπαδόπουλο αλλά και στον Β. Κωνσταντόπουλο (Bίντεο)

23 Απριλίου 2024
21:30

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στη συνεδρίαση της Τρίτης 23/4,  για την τροποποίηση της αριθμ. 18/2023 απόφασης του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων,  σχετικά με την υποβολή εκ νέου αιτήματος του Δήμου Σερβίων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την παραχώρηση έκτασης του πρώην Στρατοπέδου Κοντογεωργάκη, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λαζαρίτσα Σπυρίδου παρατήρησε ότι στην εν λόγω απόφαση (του 2023) δεν διευκρινιζόταν ποιος Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που είχε μεταβεί στο Υπουργείο μαζί με τον Δήμαρχο στις συζητήσεις που είχαν γίνει για το εν λόγω θέμα. Η διευκρίνηση ερώτηση/παρατήρηση της Λ. Σπυρίδου προκάλεσε την αντίδραση του Αντιδημάρχου Καλλίνικου Χολέβα, ενώ στη συνέχεια η αντιπαράθεση “ξέφυγε” και μετατράπηκε σε λεκτικό καβγά μεταξύ τους. Σε κάποια στιγμή παρενέβη κι ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου λέγοντας πως η συγκεκριμένη παρατήρηση/διευκρίνηση της κας Σπυριδου ήταν ανούσια κι ότι άλλο θα έπρεπε να πει/σχολιάσει και συγκεκριμένα ότι από βιασύνη, τότε, του κ. Β. Κωνσταντόπουλου να γίνει το αίτημα για παραχώρηση 99 έτη (κι όχι για 25 όπως γίνεται τώρα), χάθηκε ένας ολόκληρος χρόνος. Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που σας παρουσιάζει το kozan.gr:

 

 

2 σχόλια

  • Τώρα κα Σπυρίδου περιμένεις να σου πούμε μπράβο, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Συμφωνείς ή διαφωνείς με την ουσία του θέματος, την παραχώρηση του στρατοπέδου δηλαδή.
    Τι προτείνεις;
    Δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ η διαμεσολάβηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.