Σχόλιο αναγνώστριας στο kozan.gr: Θέμα με τις ράμπες στην Κοζάνη

23 Απριλίου 2024
23:11
Μια και βλέπουμε το Δήμο να δείχνει ζήλο σχετικά με κάποια άλυτα ζητήματα που χρόνιζαν στην πόλη της Κοζάνης, νομίζω είναι σημαντικό να μεριμνήσει και για το θέμα με τις ράμπες, που εξυπηρετούν τόσο τους συμπολίτες μας ΑμεΑ, όσο και γονείς με καρότσια. Στους κεντρικούς δρόμους υπάρχουν αρκετές στο δρόμο, αλλά όχι σε δρόμους πέριξ του κέντρου τόσο ή στα μαγαζιά. Κάποιοι καταστηματάρχες σε κεντρικά σημεία λένε πως δεν τους επιτρεπόταν να τοποθετήσουν ράμπες από την προηγούμενη δημοτική αρχή και πως ελπίζουν ο νέος Δήμαρχος να δώσει το “ok”. Παρακαλούμε, λοιπόν, τη νέα δημοτική αρχή να διευθετήσει το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει πρόσβαση στην καθημερινότητα για να ψωνίσουμε, να αυτοεξυπηρετηθούμε, να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες, ούτε και είναι εικόνα που τιμά κανέναν το να σηκώνουν στα χέρια τον συμπολίτη μας που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο ή τα βρέφη στα καρότσια, για να ανέβουν πολλές φορές δεκάδες σκαλιά. Ζούμε στο 2024 και συζητούμε ακόμη τα αυτονόητα δικαιώματα… Την αναπηρία και τα οποία εμπόδια τα δημιουργούν τέτοια φαινόμενα στην κοινωνία.
Μάγδα Νικολαΐδη

2 σχόλια

  • Σε ποια άλυτα ζητήματα που χρόνιζαν στην πόλη μας έδειξαν ζήλο;
    Αυτοί θα ξεπεράσουν σε ανικανότητα αθροιστικά, Μαλούτα και Ιωαννίδη

    • Εσύ εκεί κολλησες ρε φίλε; Το θέμα είναι οι ράμπες, αν σου λέει κάτι… Αφήστε τα μικροκομματικα, είναι σοβαρό θέμα που το ζουμε καθημερινά.Γι’αυτο αν έχεις κατι να σχολιάσεις, οχι για τον Μαλουτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.