Η ενεργειακή καρδιά της χώρας χτυπά στην Κοζάνη, στο 1ο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Γεγονός Ενέργειας “BALKAN ENERGY FORUM”

24 Απριλίου 2024
07:30

Η ενεργειακή καρδιά της χώρας χτυπά στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιείται το 1ο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Γεγονός Ενέργειας BALKAN ENERGY FORUM.

Στο εκθεσιακό σκέλος του BALKAN ENERGY FORUM θα παρουσιαστούν εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του υδρογόνου, της αποθήκευσης ενέργειας, της εξοικονόμησης κ.α., ενώ στο Ενεργειακό Συνέδριο θα δώσουν το ‘παρών’ σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής, επιστήμονες από ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα, στελέχη επιχειρήσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας.

BALKAN ENERGY FORUM | Κοζάνη | 23-25.05.2024

Η διοργάνωση εστιάζει στο ενεργειακό μέλλον της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και στις μεγάλες επενδύσεις σε ενεργειακά δίκτυα και υποδομές και θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, από την Πέμπτη 23 έως το Σάββατο 25 Μαΐου 2024.

Η Δυτική Μακεδονία που πλέον έχει εισέλθει με ταχείς ρυθμούς στην εποχή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των καθαρών τεχνολογιών, έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός.

Στρατηγικός στόχος του BALKAN ENERGY FORUM είναι η συνεισφορά στον δημόσιο, εθνικό και ευρωπαϊκό διάλογο, για μία κλιματικά ουδέτερη, βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη.

Το Forum αποτελεί συνδιοργάνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας – Θράκης) και της ΔΕΘ-HELEXPO.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι