Φωτογραφίες & βίντεο από την άσκηση της πυροσβεστικής με διαρροή φυσικού αερίου και διάσωση εγκλωβισμένου στο πρατήριο καυσίμων Jet Oil στα Κοίλα Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Απριλίου 2024
10:29
Κανένα σχόλιο

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 στις 9.30 π.μ. στο πρατήριο Jetoil Χλιάπας FISIKON, στα Κοίλα Κοζάνης. Η άσκηση διεξήχθη στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ με το Πυροσβεστικό Σώμα για τη διαχείριση έκτακτων συνθηκών. Σύμφωνα με το σενάριο, έγινε αντιμετώπιση διαρροής αερίου και πυρκαγιάς στο πρατήριο, κατά τη διάρκεια εργασιών, καθώς και απεγκλωβισμός τραυματισμένου εργαζόμενου, μέλους του συνεργείου. Σκοπός της άσκησης αυτής, είναι η δοκιμασία της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος και του προσωπικού των πρατηρίων στην αντιμετώπιση διαρροής αερίου και πυρκαγιάς, ο έλεγχος αξιοπιστίας της υλικοτεχνικής υποδομής και των μέσων που διατίθενται, καθώς και η αξιολόγηση της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης κατά την εφαρμογή τους.

Φωτογραφίες & βίντεο Πρωινός Λόγος prlogos.gr & FLASH TV

                     

Φωτογραφίες & βίντεο Πρωινός Λόγος prlogos.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.