Στο Παρίσι ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος

24 Απριλίου 2024
13:11
Στο Παρίσι ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Παρίσι 23.4.2024…. Είχα την τιμή και τη χαρά να παραβρεθώ στη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων χοροστατούντος του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Ακολούθησε συνάντηση με την Πρόεδρο κα Μαρία Διαμαντοπούλου και μέλη της ΝΔ Γαλλίας ενόψει των Ευρωεκλογών και τη συμμετοχή της ομογένειας στην ψηφοφορία μέσω της επιστολικής ψήφου. Μαζί και ο αγαπητός φίλος και συνάδερφος Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Συνετάκης”.
 

12 σχόλια

  • τι ωραία ζωή…είναι ωραίο να κόβεις βόλτες. Η δουλειά είναι κακό πράγμα ρε παιδί μου,
    Ε Μιχάλη? Τι λες?

  • Τη θέλει να πει ο ποιητής; Ξέρουμε ότι περνάτε καλά και τα πληρώνουμε εμείς!! Τουλάχιστον μην προκαλείτε!!!

  • Καλά κάνατε και παρευρέθηκατε στην δοξολογία αλλά το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους το ψηφίσατε ……άρα πάτε μόνο και μονο στην εκκλησία για λόγους αυτοπροβολής…..τα έξοδα του ταξιδιου σας φαντάζομαι όπως ολοι σας χορηγία του ελληνικού λαού….

    • Έτσι είναι, έγραψε ιστορία με την ψήφο του την 15η Φεβρουαρίου 2024.
      Μιμητής του Ιουλιανού του Παραβάτη προκαλεί με θρασύτητα το Θεό, επιστρέφοντας την χριστιανικὴ Ελλάδα στην π.Χ. εποχή!
      Δεν πρέπει να ξεθωριάσει η εικόνα της “θεούσας” Δεξιάς γιά τους αφελείς χριστιανούς !

    • Έτσι είναι, έγραψε ιστορία με την ψήφο του την 15η Φεβρουαρίου 2024.
      Μιμητής του Ιουλιανού του Παραβάτη προκαλεί με θρασύτητα το Θεό, επιστρέφοντας την χριστιανικὴ Ελλάδα στην π.Χ. εποχή!

  • κ. Παπαδόπουλε είστε ηθικός αυτουργός του μεγαλύτερου ανθρωπολογικού και κοινωνικού πειράματος στην Ιστορία της ανθρωπότητας !!
    Kαι ενώ εσείς «δοξάζεστε» ως τιμώμενο πρόσωπο σε δοξολογίες ορθοδόξου ναού
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ (έγραψε η Ιερά μονή Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους μετά την μετά την λοάτκειο νύκτα (15/2ου) με την ενεργό συμμετοχή σας.)

  • Χωρίς ελάχιστη συνείδηση με μόνο στόχο την καλοπέραση και αυτοπροβολή ποζάρει , αντί να κρυβεται για την ευθύνη του στο έγκλημα των Τεμπων ως υφυπουργού συγκοινωνιών και της λειτουργιας των δικτύων.
    ΑΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.!!!

  • Τα παρισια σε μαραναν αναλογησου τις ευθυνες σου πρωτα για ολα και μετα κανε μεγαλους σταυρους απορω την λεξη συνειδηση την γνωριζεις η ειναι αγνωστη για σενα την λεξη ΝΤΡΟΠΗ την γνωριζουμε ομως ολοι εμεις που βλεπουμε την αδιαφορια σου σε ολα κοντος ψαλμος αληλουια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι