Το 5ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει Δωρεάν σεμινάριο με θέμα:

24 Απριλίου 2024
13:56
Κανένα σχόλιο

 

Το 5ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει Δωρεάν σεμινάριο με θέμα:

 «ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ»

Αναλυτικά:

 1. Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
 2. Νέο εργασιακό Νομοσχέδιο βάσει του  N.5053/2023 ΦΕΚ. Α 158/26.09.2023
 3. Εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας Επισιτιστικών

Καταστημάτων βάσει της ΠΚ 11/13-06-2023

 1. Οδηγίες εφαρμογής  άρθρων Ν.4808/2021
 2. Ημέρες υποχρεωτικής και προαιρετικής αργίας σε ετήσια βάση
 3. Πρόσθετη εργασία εντός εβδομαδιαίας απασχόλησης, μερικής

εργασίας, νυχτερινή εργασία και υπερεργασία

 1. Χρονικά όρια εργασίας και διαμόρφωση προγράμματος απασχόλησης εμπορικών καταστημάτων
 2. Χρονικά όρια εξαντλήσεως άδειας αναψυχής
 3. Υποβολή αδειών βάσει του νέου Συστήματος Εργάνη ΙΙ
 4. Νέος κώδικας Ατομικού Εργατικού Δικαίου

11.Προσαυξήσεις μισθών και ημερομισθίων λόγω προϋπηρεσίας

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ στα Κοίλα Κοζάνης) & θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

  Χρόνος διεξαγωγής: Σάββατο 27 Απριλίου 2024   Ώρες διεξαγωγής: 10:00΄έως 15:00΄

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αθανάσιος Νάζος, Οικονομολόγος , HrD , MSc in Accounting and Auditing, Υπ. Διδάκτωρ ΠΔΜ Διαχείριση μισθολογικού κόστους και ευέλικτων μορφών απασχόλησης, Σύμβουλος εργασιακών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

 1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
 2. Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
 3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 5ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 26 Απριλίου 2024, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 26 Απριλίου 2024, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Λήξη υποβολής συμμετοχών, Παρασκευή 26/04/24 στις 13:00΄.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Η αίτηση (αποστέλλεται συνημμένα) μπορεί να κατατεθεί μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 5ου ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο email: oee5pt@oee.gr, & στο τηλέφωνο 24610-27783.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.