Musicart-Νεό Ωδείο Κοζάνης: Όλα είναι μουσική!!!

24 Απριλίου 2024
14:08
Κανένα σχόλιο

Η Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση “ Όλα είναι μουσική “ , την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 7:00μμ στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου κεντρικό ρόλο έχει η παιδική χορωδία του ωδείου η οποία αναλαμβάνει να τραγουδήσει τα πιο γνωστά παιδικά τραγούδια  με τη βοήθεια ενός μικρού ορχηστρικού συνόλου. Τραγούδια που τραγουδήθηκαν και συνεχίζουν να τραγουδιούνται από όλα τα μικρά παιδιά. Παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, και τραγούδια Ελλήνων συνθετών, σε συνδυασμό με χορό και με μικρές αφηγήσεις θα κάνουν το απόγευμα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας ιδιαίτερα ελκυστικό.  Σας περιμένουμε!!

Γενική είσοδος: 5€

Μαθητές: Δωρεάν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.