RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ: Νέο κύμα επιδοτούμενων προγραμμάτων τόσο για ανέργους όσο και για εργαζομένους

24 Απριλίου 2024
15:19
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με ενημερώσεις από τη ΔΥΠΑ το προσεχές διάστημα έρχεται νέο κύμα επιδοτούμενων προγραμμάτων τόσο για ανέργους όσο και για εργαζομένους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ως πάροχος κατάρτισης των αναμενόμενων δράσεων το κέντρο δια βίου μάθησης RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ σας καλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία της εξ αποστάσεως κατάρτισης.

 

Ενημερωθείτε από τα κέντρα μας για όλα τα αναμενόμενα προγράμματα της επόμενης περιόδου, την διαδικασία αιτήσεων, και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

 

Κοζάνη www.kozani.elkedim.gr

Επικοινωνία: Τηλ. 2461027001  email: [email protected]

 

Αλεξάνδρεια   www.ramcomputer.gr  

Επικοινωνία: Τηλ. 2333026770  email: [email protected]

 

 

Πιο αναλυτικά

 

Τα προγράμματα που θα αφορούν ΑΝΕΡΓΟΥΣ είναι:

 

Τα προγράμματα που θα αφορούν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ είναι:

 

Παράλληλα συνεχίζεται η επιλογή θεματικών αντικειμένων του Voucher κατάρτισης Ανέργων 25-45 της ΔΥΠΑ. Υπό σύσταση τμήμα Φορολογικής και μηχανογραφημένης λογιστικής.

Επιλογή προγραμμάτων από ωφελούμενους – Ολοκληρωμένη Δράση Κατάρτισης και Απασχόλησης ανέργων ηλικίας 25 έως 45 ετών

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.