kozan.gr: O Δήμαρχος Κοζάνης, με αφορμή πρόσφατη συνέντευξή του στο FLASH, ρωτήθηκε από την αντιπολίτευση σε ποια έργα αναφερόταν όταν είπε ήταν σταματημένα ή δεν παραδόθηκαν, όπως θα έπρεπε, ποτέ – H απάντηση του Δημάρχου με αναφορά στην Ποντοκώμη, όπου ο εργολάβος, όπως είπε, ήταν στα πρόθυρα να παραδώσει το έργο, καθώς και στο Μουσείο & κυλικείο της βιβλιοθήκης που δεν παραδόθηκαν ποτέ (Βίντεο)

25 Απριλίου 2024
03:50

O Δήμαρχος Κοζάνης, με αφορμή πρόσφατη συνέντευξή του στο FLASH, ρωτήθηκε από την αντιπολίτευση σε ποια έργα αναφερόταν όταν είπε ήταν σταματημένα ή δεν παραδόθηκαν, όπως θα έπρεπε, ποτέ – H απάντηση του Δημάρχου με αναφορά στην Ποντοκώμη, όπου ο εργολάβος, όπως είπε, ήταν στα πρόθυρα να παραδώσει το έργο, καθώς και στο Μουσείο & κυλικείο της βιβλιοθήκης που δεν παραδόθηκαν ποτέ.

4 σχόλια

  • kozan.gr μία σημαντική διευκρίνηση προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων, διότι από την δήλωση του Κ. Δημάρχου προκαλείται σύγχυση μεταξύ των όρων “έργου” και “προμήθειας”.
    Οι παρακάτω συμβάσεις έργων που αφορούν την κατασκευή του κτιρίου της βιβλιοθήκης:
    1. “ΚΤΙΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ”
    2. 1η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΚΤΙΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ”
    3.”ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ”
    4.”ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ”
    εκτελέστηκαν και παραδόθηκαν με τα πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής να έχουν εγκριθεί κανονικά από την προϊσταμένη αρχή. Προφανώς ο Κ. Δήμαρχος εκ παραδρομής αναφέρεται στις συμβάσεις προμηθειών εξοπλισμού της βιβλιοθήκης οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν.

    Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ

    • Και μήπως αυτά που λέει για την Ποντοκώμη στέκουν;; Δεν ξέρει, λογικό. Δεν ρωτάει και δεν ενημερώνεται σωστά. Απαράδεκτο.

  • Κοκκαλιάρης Μαλούτας Κουζιάκης το τρίο της άγνοιας της απραξίας της αποτυχίας, αυτοί που τους ψηφίζουν το κάνουν για να αισθάνονται ανώτεροι από αυτούς που του διοικούν, κάποιοι για να τους εκθέσουν επειδή δεν τους χωνεύουν και μερικοί για να σπάσουν πλάκα με ό,τι κι αν γίνει. Έχουμε κάτι σαν με τους Μητσοτάκη Κασσελάκη και Ανδρουλάκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι