kozan.gr: H δημιουργία ακτινοθεραπευτικής μονάδας καθώς κι η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ΜΕΘ του Μποδοσάκειου αποτελούν δύο από τους βασικούς στόχους του νέου διοικητή του νοσοκομείου Ιωάννη Κετικίδη

25 Απριλίου 2024
10:28

 

H δημιουργία ακτινοθεραπευτικής μονάδας καθώς κι η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ΜΕΘ του Μποδοσάκειου αποτελούν δύο από τους βασικούς στόχους του νέου διοικητή του νοσοκομείου Ιωάννη Κετικίδη. Στην πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο ο νέος διοικητής του νοσοκομείου, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Είναι το μοναδικό Νοσοκομείο στην Δυτική Μακεδονία που διαθέτει ογκολογική Μονάδα Χημειοθεραπείας η οποία αντιμετωπίζει μηνιαίως εκατοντάδες ασθενείς. Πολλοί ασθενείς χρήζουν ακτινοθεραπείας ως αναπόσπαστο κομμάτι του θεραπευτικού σχεδιασμού και αναγκάζονται να μετακινηθούν σε μεγαλύτερα κέντρα με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών αλλά και σε πιθανή καθυστέρηση στην έναρξη της θεραπείας τους . Η  έναρξη λειτουργίας ακτινοθεραπευτικής μονάδας στο Νοσοκομείο μας θα συνέβαλε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, ενώ θα αποτελούσε σημαντικό βήμα για την παροχή ολιστικής φροντίδας των ασθενών.

Έχουμε επίσης ένα εξελιγμένο τμήμα ΜΕΘ. Ένα υπερσύγχρονο στολίδι τεχνολογίας και εξοπλισμού που όμοιό του συναντάμε μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Σε συνδυασμό δε, με το μεγαλύτερο ορθοπεδικό τμήμα στη Δυτική Μακεδονία με καθημερινά χειρουργεία, το μεγαλύτερο νεφρολογικό τμήμα και το μοναδικό ογκολογικό τμήμα καθιστούν την ύπαρξη ΜΕΘ επιβεβλημένη λόγω ασθενών υψηλού κινδύνου. Επιπροσθέτως η γεωγραφική τοποθέτηση του Νοσοκομείου δύναται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο και περιοχές του Ν. Φλώρινας και να εξυπηρετεί περιστατικά που έχουν ανάγκη την χρήση ΜΕΘ”.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια τους αξίζει όλους και πολλά πολλά ευχαριστώ από όλους εμάς που έχουμε την ανάγκη να απαλύνουν τον πόνο μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι