Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ.Μ.: “Τέλος στην αναμονή των 3,5 ετών. Θετική εξέλιξη στην απονομή των επικουρικών”

25 Απριλίου 2024
15:21
  • Τέλος στην αναμονή των 3,5 ετών.
  • Θετική εξέλιξη στην απονομή των επικουρικών.
  • Δόθηκαν συντάξεις με το νέο τρόπο έκδοσης.
  • Μετά από προσπάθεια πολλών ετών για το ζήτημα της απονομή των επικουρικών συντάξεων των συνταξιούχων της ΔΕΗ και πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις κυβέρνηση, ΕΦΚΑ και βουλευτές όντως είχαμε τα πρώτα αποτελέσματα.

    Όπως είχαμε προαναγγείλει σε ανακοίνωσή μας 15 μέρες πριν αναμέναμε με την απονομή των επικουρικών συντάξεων με το νέο τρόπο υπολογισμό και όντως χιλιάδες συνταξιούχων οι οποίοι βγήκαν στη σύνταξη από 1/11/2020 έως 31/12/2023 πήραν μέρος ή όλη την επικουρική του σύνταξη,(για τον χρονο εργασιας τους στην ΔΕΗ).

Όσοι βγήκαν τον Οκτώβριο του 2020 ακολουθούν την ισχύουσα τακτική και πληρώθηκαν έως και το Δ , οι υπόλοιποι αναμένετε να πληρωθούν στο τέλος του Μαιου.

Παρότι αναζητήσαμε λεπτομέρειες για τον τρόπο επιλογής και προτεραιότητας της επεξεργασίας των συνταξιούχων δεν είχαμε απαντήσεις, γιατί δηλαδή πληρώθηκε κάποιος που βγήκε σύνταξη των Αύγουστο του 2023 και οχι κάποιος που βγήκε το 2020, το 2021 ή το 2022.

Υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι όλοι οι συνταξιούχοι θα πάρουν στο αμέσως επόμενο διάστημα της επικουρικές του συντάξεις τουλάχιστον για τα χρόνια που είχαν στη ΔΕΗ, οι οποιες θα ολοκληρωθουν όταν εξεταστούν με τον κλασικό τρόπο απονομής και ελέγχου.

Σε κάθε περίπτωση το σωματείο μας είναι σε επαφή με τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 σχόλια

  • Τίποτε δεν ισχύει από αυτά .Εντυπώσεις προκαλείτε μόνο !!!
    31 – 10- 2020 αποχώρηση …κι ακόμα τίποτε !!!! Καμία επικουρική πουθενά !!! Πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να αντέχεις την κοροϊδία !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.