Στέφανος Πράσσος: “Προλάβατε! Σπίτια σε πλειστηριασμό – Διαφήμιση σε τοπικό site της Κοζάνης με δυο μπάνερ που σε οδηγούν στα σπίτια άτυχων συντοπιτών μας”

26 Απριλίου 2024
08:38
Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.. Διαφήμιση σε τοπικό site της Κοζάνης με δυο μπάνερ που σε οδηγούν στα σπίτια άτυχων συντοπιτών μας που τα κοράκια τους τα βγάζουν σε πλειστηριασμό. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω site πολλές φορές “από άμβωνος” έθεσε το ερώτημα “αν το νόμιμο είναι και ηθικό”. Σαφώς υπεύθυνη είναι η Κυβέρνηση και οι τράπεζες που παίρνουν τα σπίτια των ανθρώπων που οι ίδιοι την δεκαετία της κρίσης ρήμαξαν τους μισθούς και τις συντάξεις τους ώστε να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους!
Όμως εκτός από τα κοράκια που προαναφέραμε υπάρχουν και κάποια (ελάχιστα ευτυχώς) ΜΜΕ που για λίγες (ή πολλές) ψωροδεκάρες διαφημίζουν την απανθρωπιά, τη λεηλασία της Περιουσίας των φτωχών ανθρώπων.
Μαθαίνουμε πως τα funds “χτύπησαν κι άλλες πόρτες” αλλά έφαγαν “πόρτα” γιατί υπάρχει και κάποια ηθική στο Χώρο των τοπικών μέσων.
Θα μου πείτε πως δεν είναι παράνομο.
Νόμιμο είναι αδιαμφισβήτητα. Είναι όμως και ηθικό;
– όταν φτωχοί άνθρωποι χάνουν τους κόπους μιας ζωής?
– όταν Συνδικάτα, συλλογικότητες και πολίτες και στην Περιοχή μας υπερασπίζονται με αγώνες το δίκιο των συμπολιτών μας ενάντια στους πλειστηριασμούς?
– όταν πολλοί αγωνιστές σέρνονται στα δικαστήρια επειδή υπερασπίστηκαν συνανθρώπους τους ενάντια στις κατασχέσεις?

2 σχόλια

  • Αίσχος! Αυτή είναι η κατάντια! Ειλικρινά, απορώ ποιος είναι τόσο κυνικός και αναίσθητος ώστε να πάει να πάρει από πλειστηριασμό σπίτι συνανθρώπου του που το έχασε από τα κοράκια των funds! Mια τραγωδία είναι η ζωή στην Ελλάδα πλέον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.