Ξεκίνησε η συντήρηση του δρόμου από το Υδραγωγείο Βελβεντού ως το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας με συνεργασία του Δασαρχείου Κοζάνης

26 Απριλίου 2024
13:42
Κανένα σχόλιο

Ξεκίνησε η συντήρηση του δρόμου από το Υδραγωγείο Βελβεντού ως το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας με συνεργασία του Δασαρχείου Κοζάνης, του Δήμου και της αναδόχου Εταιρείας ΚΟΖΗΛΙΟ. Οι εργασίες προβλέπουν συντήρηση οδοστρώματος, καθαρισμός τριγωνικής τάφρου, συντήρηση τεχνικών και διάστρωση με αμμοχάλικο 3Α.

Ταυτόχρονα με ευθύνη του Δασαρχείου ξεκινά η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου στα Πιέρια μετα από αίτημα του Δήμου στο Δασαρχείο.

Αναμένεται η υλοποίηση και ενός ακόμη σημαντικού έργου που θα αφορά την συντήρηση και αμμοχαλικόστρωση μεγάλου μήκους του δασικού δρόμου από το Καταφύγι προς την Αγία Κυριακή και με παράκμαψη ως τα όρια του Νομού Κοζάνης προς Ημαθία (με κατεύθυνση προς το Ελατοχώρι). Το αίτημα αυτό εκκρεμεί από την σύσκεψη της 27ης Μαϊου 2022 στην ΠΕ Κοζάνης και ελπίζουμε να προχωρήσει το συντομώτερο.

Και τα τρία έργα θα συμβάλουν στην δασοπροστασία και στην απευκταία πρίπτωση πυρκαγιάς στην δασοπυρόσβεση.

Ευχαριστούμε τις δασικές υπηρεσίες για την συνεργασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.