Σ.Φ. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»: «Την Κυριακή στο γήπεδο για τους μάγκες με τα γυαλισμένα μάτια»

26 Απριλίου 2024
14:57
Κανένα σχόλιο
Προσηλωμένοι στο στόχο και στην αθεράπευτη αγάπη μας για την Κοζάνη, την Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε άλλη μία μάχη. Την πιο δύσκολη, μέχρι την επόμενη. Άλλωστε τίποτα δεν χαρίστηκε σε αυτήν την ομάδα, τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι ορατοί και αόρατοι εχθροί ξεπετάγονται συνεχώς μπροστά μας.
Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους του οργανισμού, γινόμαστε ένα ώστε την Κυριακή να κάνουμε το επόμενο βήμα προς την παραμονή της Κοζάνης στη Super League 2.
Το ΔΑΚ οφείλει να γίνει η έδρα που θα «κλειδώσει» το φετινό στόχο και στους τρεις αγώνες που απομένουν στο σπίτι μας δεν μπορεί να λείπει κανείς.
Την Κυριακή τα κασκόλ μας, τις φωνές μας, την αγάπη μας για την ομάδα και πηγαίνουμε γήπεδο.
Για τους μάγκες με τα γυαλισμένα μάτια, για το πάθος των παιδιών που φοράνε τη φανέλα με το ρολόι στην καρδιά… ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Υ.Γ.: Όσοι δεν αντέχουν και δεν θέλουν, ας μην το κουράζουν. Όποιος είναι την Κυριακή στην κερκίδα, βοηθάει να κερδίσει η ομάδα, αλλιώς είναι «ύποπτος».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.