kozan.gr: Κοζάνη: Με φίλους & υποστηρικτές του συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Απριλίου 2024
20:05
Προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τ. Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Τσιόδρα Δημήτρη, διοργάνωσε, το βράδυ της Παρασκευής 26/4,  στο καφέ Le Roi (Ερμιόνιο_ημιόροφος) η Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Κοζάνης.

14 σχόλια

  • Έρχονται οι Αθηναίοι που δεν ξέρουν που πέφτει η Κοζάνη να πάρουν τα ψηφαλακια οι τοπικοί φωτογραφιζονται για να δείξουν και καλά την υποστήριξη και όλα καλά. Όλγα και πάλι Όλγα να μάθουν μερικοί ότι δεν είμαστε ιθαγενείς

  • Ο πολίτης πρέπει να θυμηθεί, να αναλογιστεί, να σκεφτεί και να συγκρίνει γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα των τελευταίων ετών. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνονται η έννοια της Πατρίδας απέναντι στην αντικατάσταση πληθυσμού και τα σκοτεινά κυκλώματα των Βρυξελλών. Οι παραδόσεις, τα ιερά και τα όσια απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση. Η οικογένεια απέναντι στον δικαιωματισμό και την δημογραφική αιμορραγία. Πρέπει να αντιστεκόμαστε στην καταστροφή της εθνικής οικονομίας, να μαχόμαστε για την διατήρηση της ιδιωτικής περιουσίας απέναντι στα fund’s, για την προτεραιότητα της εργασίας του Έλληνα και για το σταμάτημα των εθνικών υποχωρήσεων και της υποδούλωσης σε ατλαντικά κέντρα εξουσίας….

  • Καλα αυτόν τον Τσιοδρα ρε παιδιά τον πήρε παραμαζωμα ενας τυπος του ΠΑΣΟΚ σε ενα πάνελ τηλεοπτικό εκείνο το βράδυ μετα την πρόταση μομφής. Δεν είχε τι να πει ο άνθρωπος αλλα η ΝΔ θεώρησε οτι ειναι μια χαρά για ευρωβουλευτής.
    Δε βγάζεις άκρη

    • Kατά βάθος ΠΑΣΟΚ είναι ο Τσόδρας, ψάξε το παρελθόν του και θα το βρεις, όπως και ο Βλαστάρης που είναι δεξί χέρι του Κούλη

  • Έχουμε την Πίστη από τον νομό μας και τον Δακή είναι ντροπή να υποδέχεται ο κόσμος αυτούς που δεν ξέρουν τίποτα για την περιοχή μας και τα προβλήματα ου αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
    Ντροπή όμως που μου τρέξατε για φωτογραφίες.

    • Πραγματι,ο Δακης μπορει να κανει τη διαφορα και στην Ευρωπη,αφου προκοψε την Κοζανη και τη Δ.Μακεδονια επι των ημερων του τωρα βουρ για αλλες επιτυχιες.

  • Πριν λίγο…..
    Για άλλη μια φορά, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν εκείνοι που έβαλαν την «υπογραφή» τους για να περάσει ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων αναθέτει τη διαχείριση των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας σε ανώνυμη εταιρεία
    Ζήτω .

  • Έχουν μουτρα κι έρχονται κοντα μας προεκλογικά όταν όλοι ξέρουμε ότι Ν Δ και ΠΑΣΟΚ ρήμαξαν τα σπίτια και τη χώρα μας :
    Με το ασυγχώρητο χώσιμο στο διεθνές νομισματικό Ταμειο (Δ.Ν.Τ) έδιωξαν πάνω από 600.000 νεολαίους μας και δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να ξανάρθουν τα παιδιά μας πίσω στα σπίτια τους . Ακόμα και οι μετανάστες παίρνουν τα μάτια τους και φεύγουν κι έτσι μειώθηκε και η ανεργία .
    Τρομάρα μας κι αλοιμονο αν δεν ανασκουμπωθούμε να διώξουμε αυτους που μας έφεραν σ αυτή την κατάντια.!

    • ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  • Με επιδόσεις του τύπου της δεύτερης φτωχοτερης χώρας στην ευρωζωνη και της πιο φτωχής σε ολόκληρη την ένωση, με -30% στους πραγματικούς μισθούς και την ακρίβεια στα ουράνια αναρωτιέμαι ποίος ο λόγος ύπαρξης όλων αυτών που ζητούν την ψήφο των Ελλήνων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.