Kozan.gr: Κλιμάκιο υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε το Σάββατο 27/4 στην Κοζάνη και μίλησαν σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

27 Απριλίου 2024
20:57

Οι υποψήφιοι ΕΕυρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, Μάριος Κάτσης, Μυρτώ Κοροβέση και Ολυμπία Τελιγιορίδου, περιόδευσαν το Σάββατο 27/4 στην Κοζάνη και μίλησαν σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

7 σχόλια

  • 3 και ο Αδαμίδης για μια ακόμα φορά. Το μήνυμα της ανατροπής σας με την Λαζαρίνα δυστυχώς δεν πουλάει στον νομό!!

  • Η Ευρώπη είναι το κοινό μας σπίτι είμαστε το σύνορό της και άλλες τέτοιες μεγαλοστομίες μας λένε οι πολιτικοί που θέλουν την ψήφο μας. Στον προεκλογικό τους όμως αγώνα δεν ακούγονται και πολλά για τα προβλήματα της Ευρώπης και για το τι στάση θα κρατήσουν αυτοί που θα εκλεγούν. Δεν ακούμε τι θα πράξουν στο ζήτημα των αγροτών, στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, με το ενδεχόμενο της κοινής αμυντικής πολιτικής και με άλλα τέτοια παρεμφερή. Αντιθέτως ακούμε για όλα τα άλλα, πιθανά και απίθανα. Ακούμε για την εσωτερική οικονομική πολιτική, το δυστύχημα στα Τέμπη, ακόμα και για δολοφονίες που συμβαίνουν στην χώρα και για άλλα παρόμοια που στερούνται ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Όσο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης ασχολούνται, εκτός από αυτά, και με το ποιο θα τερματίσει δεύτερο και με ποια διαφορά από το τρίτο. Κατά τα άλλα ψηφίζουμε για την Ευρώπη….

  • Κάτι που με ενόχλησε από τους παρευρισκόμενους’ κατά τη διάρκεια ομιλίας της Μυρτούς Κοροβέση, υπήρχε μια οχλαγωγία και μόνο σε αυτήν. Αυτό έχει πρόσημο σεξιστικό και κυρίως ηλικιακό.

    • Ειδικά η Μυρτώ Κοροβέση εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα. Απορώ… που διαπιστώσατε όλα αυτά που αναφέρετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.