Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

29 Απριλίου 2024
00:10

Αυτές τις μέρες έφυγε από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων η Μαρία Κετέογλου που εργάστηκε στο σχολείο μας επί σειρά ετών στον τομέα της καθαριότητας.

Άνθρωπος προσφοράς, ήταν πάντα δίπλα μας πρόθυμη να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί σε ό,τι χρειαζόμασταν.

Άνθρωπος που ακούραστα θυσίαζε προσωπικό χρόνο προκειμένου να μας εξυπηρετήσει όποτε το ζητούσαμε, μέλος ενεργό στην οικογένεια του σχολείου μας. Η απώλειά της μας γεμίζει θλίψη αλλά το πέρασμά της μας αφήνει την γλυκιά αύρα ενός ανθρώπου απλού, χαμογελαστού που με την άοκνη προσφορά και την δυναμικότητά της στήριζε το έργο μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Αγαπητή μας Μαρία, καλό παράδεισο και καλή Ανάσταση!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.