ΔΕΥΑ Κoζάνης: Διακόπηκε η λειτουργία της τηλεθέρμανσης καθώς δεν λειτουργούν οι Μονάδες του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου

29 Απριλίου 2024
08:25

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης ότι διακόπηκε η λειτουργία της καθώς οι Μονάδες του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου που τροφοδοτούν το σύστημα με θερμική ενέργεια, βρίσκονται εκτός λειτουργίας και γι’ αυτό διακόπηκε η παροχή θερμικής ενέργειας.

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ παραμένει πάντα σε λειτουργική ετοιμότητα, αναμένοντας την επανατροφοδότηση του συστήματος τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τον ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

7 σχόλια

  • Η επιχείρηση να αφήσει τις ανακοινώσεις και να φροντίσει για την παροχή θερμικής ενέργειας όπως έχει συμβατικη υπιοχρεωση

    • Όλα αναμενόμενα!!!
      Ζήτω ο Μητσοτάκης!!!
      Σε λίγο δεν θα υπάρχουν πολίτες Δυτικής Μακεδονίας!!!
      Άρα και αυτό το θέμα θα το λύσει ο πρωθυπουργός!!!

  • Και μένα με διέκοψαν τον μισθό μήπως να μην σας πληρώσω? Δεν ντρέπεστε και βγάζετε και ανακοίνωση. Να κάψετε πετρέλαιο.

  • Αλίμονο. Φυσικά ούτε λόγος για μια έστω υποτυπώδες εφεδρεία. Μόνο οι παχυλοι μισθοί να πέφτουν στους υπαλλήλους της δευακ και όλα καλά.

  • Ρε μην κάνετε έτσι! Θα τά λύσει όλα τα θέματα και της τηλεθέρμανσης και τα πάντα όλα του Δήμου ο νέος πρόεδρος και ο δήμαρχος! Όπως άλλωστε έκανε και ο προηγούμενος! Και ο προηγούμενος από τον προηγούμενο και πάει λέγοντας…..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Αφού έχει η ΔΕΥΑΚ έχει εγκαταστήσει εδώ και χρόνια λέβητες με πετρέλαιο, γιατί δεν τους χρησιμοποιεί για να ζεσταθεί ο κοσμάκης??? Νομίζω πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας σε αυτή την περίπτωση, όπως και το υπουργείο ανάπτυξης με την υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών!!!

  • Από την στιγμή που υπήρξε αφωνία για το κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων, ορυχείων λιγνίτη & ΑΗΣ, όλα είναι αναμενόμενα. Πολιτικό σύστημα & “περήφανος λαός” δέν αντέδρασε, οπότε είναι θέμα χρόνου η πλήρης κατάρευση της τηλεθέρμανσης. Μικρές οι αντιδράσεις για το τέλος του λιγνίτη, όταν ακόμα & η Γερμανία συνεχίζει την λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων! Η ανοχή μας είναι & συνενοχή!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.