Πτολεμαΐδα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΟΥΣΤΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Παντελή , Α’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ομιλία – παρουσίαση της θεματικής ενότητας «Οπαδική Βία»

29 Απριλίου 2024
09:53
Κανένα σχόλιο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΟΥΣΤΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Παντελή , Α’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ομιλία – παρουσίαση της θεματικής ενότητας «Οπαδική Βία» με τίτλο “υπάρχουν λάθος χρώματα;” στους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας.
🔶 Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχε ως ομιλήτρια και η ψυχολόγος κ. Όλγα ΠΟΥΤΑΧΙΔΟΥ, ενώ στο τέλος αυτής, παρουσιάσθηκε από μαθητές της σχολικής μονάδας και θεατρικό δρώμενο σχετικό με το θέμα της ομιλίας.
🔶 Τη συγκεκριμένη διάλεξη παρακολούθησαν διακόσιοι (200) μαθητές και των τριών (3) τάξεων του Λυκείου, καθώς και το διδακτικό προσωπικού της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας και διήρκησε περίπου δύο (2) ώρες.
🔶 Οι μαθητές έθεσαν ερωτήματα και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, αναφορικά με το θέμα της εν λόγω δράσης, τα οποία καλύφθηκαν – απαντήθηκαν από τον προαναφερόμενο Αξιωματικό, δημιουργώντας αίσθημα ικανοποίησης – ευχαρίστησης στο μαθητικό κοινό.
🔶 Η πραγματοποίηση τέτοιου είδους δράσεων, στα πλαίσια συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, συμβάλλει στην επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου (ως καθορίστηκε στα πλαίσια της αντιεγκληματικής πολιτικής 2020-2024) με σκοπό την ενίσχυση του κύρους και της δυναμικής της Ελληνικής Αστυνομίας και την ενδυνάμωση των συνεργασιών, με βασική αρχή την εδραίωση διαρκών και σταθερών διαύλων επικοινωνίας με την κοινωνία και ιδιαίτερα των ανηλίκων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.