kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης για δηλώσεις Υπουργού Υγείας σχετικά με Μποδοσάκειο κι ορισμού του ως νοσοκομείο αναφοράς: “Επικοινώνησα με το Υπουργείο Υγείας και θα υπάρξει μια συνάντηση στα μέσα Μάιου ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε. Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Mία δήλωση δεν ακυρώνει τη δουλειά που γίνεται στο νοσοκομείο Κοζάνης” (Bίντεο)

29 Απριλίου 2024
15:14

Ο Δήμαρχος Κοζάνης για δηλώσεις Υπουργού Υγείας σχετικά με Μποδοσάκειο κι ορισμού του ως νοσοκομείο αναφοράς: “Επικοινώνησα με το Υπουργείο Υγείας και θα υπάρξει μια συνάντηση στα μέσα Μάιου ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε. Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”.

8 σχόλια

  • Ωραία. Από το κακό στο χειρότερο. Ξεκίνησε πριν χρόνια με το θα κατασκευαστεί καινούργιο νοσοκομείο, περάσαμε στο μπάλωμα του υπάρχοντος και από ότι φαίνεται θα καταλήξουμε στην ίδρυση αγροτικού ιατρείου. Λαμπρά.

    • Αγγλία,Ιταλία και όπου έχω ταξιδέψει υπάρχουν νοσοκομεία στο κέντρο της πόλης από το 1800 αναμένουμε να μέχρι και σήμερα, το νοσοκομείο δεν είναι λούνα παρκ, γιατρούς και μηχανήματα θέλει

  • Ο Δήμος Κοζάνης και η Περιφέρεια με απόφαση χρηματοδότησαν μελετη καθοδηγούμενη που έλεγε ότι πρέπει να κλείσουν τα υπόλοιπα νοσοκομεία της Περιφέρειας για να δημιουργηθεί νέο στην Κοζάνη γιατί αυτό θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
    Δηλαδή οι υπόλοιποι νόμοι της Περιφέρειας να εξαφανιστούν από το χάρτη λόγω έλλειψης θέσεων εργασίας.

  • Η Κοζάνη δημιούργησε οικονομικούς πόρους εισοδήματος για τον εαυτό της από τους χιλιάδες φοιτητές που βρίσκονται στην Κοζάνη.
    Θέλετε να κλείσετε τα νοσοκομεία των υπολοιπων νομών της Περιφέρειας.
    Πρέπει και οι άλλες πόλεις να παρουν κάτι.
    Τα χρήματα της Περιφέρειας πρέπει να μοιράζονται αναλογικά σύμφωνα με τον πληθυσμό.

  • να αφησουμε μια πολη 50000 κατοικων, οπως η Κοζανη, ανοχυρωτη, λες και αποτελει χωριουδακι και να παμε για πουρναρια…αυτο μας ειπε ο υπουργος Γιαννη μου! παρε κεφαλια ,μην λυπασε κανεναν τους! ας υπαρχουν δυο νοσοκομεια καλως στελεχωμενα στη δυτικη μακεδονια, δεν καταλαβαινω την πρεμουρα στο να υπαρχει μονον ενα! ας στελεχωσουν σωστα και το μαματσειο και το μποδοσακειο ωστε να εξυπηρετηθει ολοκληρη η περιοχη! κοζανη και πτολεμαιδα μαζι εχουν σχεδον τα 2/3 του συνολικου πληθυσμου της δυτ. μακεδονιας! θα αφησουμε τους πολλους στο ελεος τους??? γιατι???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.