Συμβολική κίνηση αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας από το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης

1 Μαΐου 2024
14:32

 

Σε  μια  συμβολική  κίνηση  γεμάτη  αισιοδοξία, αγάπη  και  ελπίδα  προχώρησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Κοζάνης κ. Ιωάννης Μητλιάγκας , ο  Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσικάς και ο επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Γιώργος Σβώλης   οι οποίοι  επισκέφτηκαν  την Μ. Τετάρτη, τα  εμπορικά μαγαζιά της πόλης, προσφέροντας από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα κόκκινο αυγό ευχόμενοι στους επιχειρηματίες καλό Πάσχα και καλές δουλειές.

 

5 σχόλια

  • Μπράβο τους. Χρειάζονται κάποιες απλές και όμορφες κινήσεις να τονώσουν την αισιοδοξία και να στείλουν το μήνυμα της ανθρωπιάς και προσωπικής επαφής!

  • Μήπως και κανένα δωρεάν ή πολύ φτηνό μπαζάαρ για άπορους
    από τα στοκ που έχουν χρόνια ;Μήπως;
    Γιατι αυτά είναι προεκλογικά κόλπα για ψηφαλάκια – βγαζει ματια

  • Ακομα δε βαψαμε τα αβγα.Λαθος κινηση και εξω απο την παραδοση.Φτηνες τιμες βαλτε και θα δειτε τονωση.Σε διαφορετικη περιπτωση να που ειναι τα Γιαννενα.Ξεχσστε τη μαμα δεη.Οι εποχες αλλαξαν.Ριξτε τις τιμες να σας προτιμησουμε.Καλη Ανασταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.