Ο DJ και παραγωγός παγκοσμίου φήμης LIVA K, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Κοζάνης στον πολυχώρο εκδηλώσεων “KYKLON” live stage & events

1 Μαΐου 2024
15:08
Κανένα σχόλιο

Ο DJ και παραγωγός παγκοσμίου φήμης LIVA K, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Κοζάνης στον πολυχώρο εκδηλώσεων “KYKLON” live stage & events!

Ο Κωνσταντίνος Λιβαθινός (LIVA K) γεννήθηκε το 1994. Ο Έλληνας dj, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στη χώρα του και τους πιο ραγδαία ανελισσόμενους παραγωγούς. Οι κυκλοφορίες τους και guest εμφανίσεις τον οδήγησαν στο Beatport ως το νούμερο 48 του «Καλύτερου Afro House Producer του 2020». Η μουσική του έχει πάντα τεράστια υποστήριξη από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στις μέρες μας, όπως οι Black Coffee, Carl Cox, Louie Vega, Dj Tiesto, Kygo, Robin Schulz και πολλοί άλλοι. Όντας ο resident dj του VOID Mykonos από το 2016, αλλά και του Volt club στο Μιλάνο, ο Liva K έχει παίξει μαζί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Dixon, Black Coffee, Maceo Plex, Ame, Tale Of Us, Hot Since, Jamie Jones, Guy Gerber.

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Κοζάνη, υπόσχεται μια έντονη χορευτική εμπειρία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.