Ο Στέργιος Παπαχρήστος, Αντιστράτηγος Ε.Α, στη θέση του ειδικού συμβούλου για θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Βοίου

1 Μαΐου 2024
16:12



Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, κ. Στέργιος Παπαχρήστος ορίστηκε, με απόφαση Δημάρχου, ως άμισθος Ειδικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Kατά την άσκηση των καθηκόντων του θα παρέχει υπηρεσίες σε θέματα οργάνωσης, πρόληψης, ετοιμότητας, αντιμετώπισης και αποκατάστασης καταστροφών, καθώς επίσης και σε δράσεις πληροφόρησης, ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, παροχής οδηγιών και εκπαίδευσης στα παραπάνω θέματα.

Ο κ. Παπαχρήστος είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Διετέλεσε Διοικητής Τάγματος Μαθητών ΣΣΑΣ, Διοικητής Ταξιαρχίας και Διοικητής Μεραρχίας. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου και του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου Διοικητή της Μεραρχίας Υποστηρίξεως.

Με τη συνδρομή του ενισχύεται η διαχρονική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την στοχευμένη δημιουργία αποτελεσματικών μηχανισμών και υλοποίησης πολιτικών στον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Ένα σχόλιο

  • Η καλύτερη επιλογή.
    Άξιος,ικανός και αποτελεσματικός.
    Είμαι βαθιά πεπεισμένος πως θα ανταποκριθεί με συνέπεια, αποφασιστικότητα και με επίγνωση των ευθυνών του.
    Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με υγεία και δύναμη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.