Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Χρηματοδοτείται το έργο για τη συντήρηση και τη λειτουργική αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Γρεβενών  

2 Μαΐου 2024
09:46
Κανένα σχόλιο

Στη χρηματοδότηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» μέσω του  Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας «ΠΠΑ Δυτικής Μακεδονίας»  προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε σχετική πρόσκληση η οποία αποσκοπεί σε δράσεις συντήρησης και λειτουργικής αναβάθμισης (προμήθειας εξοπλισμού) του κολυμβητηρίου Γρεβενών.

Η δημόσια δαπάνη (ΕΠΑ) που διατίθεται με τη σχετική  πρόσκληση ανέρχεται σε 400.000,00€ και εμπίπτει στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 3.13 «Υποδομές στον τομέα του αθλητισμού».

Το συγκεκριμένο έργο ενισχύει την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Γρεβενών με χρήση γεωθερμίας  η οποία  βρίσκεται σε εξέλιξη και στόχο έχει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Γρεβενών να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό τόσο για τους αθλητές και τους προπονητές τους, όσο και για τους θεατές και τους επισκέπτες του.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θέτει ως προτεραιότητα  την υγιεινή και την ασφάλεια των αθλουμένων και των θεατών, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές και δημιουργώντας  σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.