Χρυσοβαλάντης Μελίδης – Μηχανικός Ορυκτών Πόρων. Υποψήφιος για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ με την παράταξη <<Νέα Πρόταση Μηχανικών >>

2 Μαΐου 2024
13:42

Ο Χρυσοβαλάντης Μελίδης είναι Μηχανικός Ορυκτών Πόρων , απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων με διδακτορική διατριβή στη διερεύνηση της δυνατότητας χρήσης  Ολιβίνη , του όρους Βούρινου , στο Νόμο Κοζάνης για την δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους Ομίλους Εταιρειών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για την επίλυση εξαιρετικά δύσκολων τεχνικών θεμάτων και ζητημάτων παραγωγής βιομηχανικού και κατασκευαστικού κλάδου με βελτίωση στην παραγωγικότητα.

Άριστος γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας και της χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια διαχείρισης ποιότητας, υγείας και ασφάλειας, επικίνδυνων αποβλήτων για αμίαντο και αμιαντούχα υλικά.

Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Nextgen Project Solutions έχοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως Asset Management ολοκληρωμένων έργων ΑΠΕ , Health and Safety Environmental and Quality Management, πυρίμαχων μαζών, γεωφυσικών μελετών και διαχειριστικής λειτουργίας Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων.

Μέτοχος εταιρείας παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων, μέτοχος σε εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην ανάλυση αλγορίθμων για τη σταθεροποίηση των χημικών συνδετών της ρητίνης και των κεραμικών υλικών που χρησιμοποιούνται στην τρισδιάστατη εκτύπωση, μέτοχος σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ερεύνα πυρίμαχων προϊόντων  και συνιδιοκτήτης και διαχειριστής έργου ΑΠΕ.

Επίσης ο Χρυσοβαλάντης Μελίδης είναι ο HSE Manager της Kiefer TEK στο σύνολο των έργων ΑΠΕ της εταιρείας στη Δυτική Μακεδονία.

Είναι ο Tender and Procurement Director της DEMCON της μοναδικής εξιδικευμένης εταιρείας στην Ελλάδα για κατεδαφίσεις με χρήση εκρηκτικών υλών.

Είναι ο HSE Manager στην ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ στην Αλεξανδρούπολη σε μια πληθώρα κατασκευαστικών έργων όπως υδραυλικά, οικοδομικά και οδοποιίας και στα λατομεία αδρανών αυτής.

Επίσης μέσω της Next-gen Project Solutions είναι εξωτερικός συνεργάτης ως HSEQ MANAGER  και επιβλέπων μηχανικός στις επιχειρήσεις λατομεία Αγίου Παντελεήμονα στο Αμύνταιο Φλώρινας , στη Μεγαλιθική στα λατομεία μαρμάρων της επιχείρησης στη Δράμα, στην MVM Galanis marbles στην Καβάλα, την Τήνο καθώς και στη Θάσο.

Επίσης είναι εξωτερικός συνεργάτης της GLOBALESCO σε θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Βιωσιμότητας, εξωτερικός συνεργάτης της Gerson Lehrman Group με έδρα τη Νέα Υόρκη για συμβουλευτικές υπηρεσίες για μεταλλευτικά επιχειρηματικά σχέδια σε παγκόσμιο επίπεδο και εξωτερικός συνεργάτης του Twitch.tv με έδρα τον Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ ως μέλος της ομάδας των διαχειριστών υπεύθυνος για την τήρηση των κανόνων και οδηγιών της πλατφόρμας. Επίσης είναι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

● Υψηλή οργανωτική ικανότητα

● Υψηλό επικοινωνιακό επίπεδο

● Άριστη γνώση με νέα τεχνολογικά μέσα

● Πάθος για επίλυση προβλημάτων και δημιουργικές προκλήσεις

● Δυνατότητα λήψης αποφάσεων

Την Κυριακή 19 Μαΐου καλούμαστε οι μηχανικοί να εκλέξουμε τα όργανα του φορέα μας.

Ευελπιστώντας πως οι συνθήκες  είναι ώριμες για να αλλάξουμε τα δεδομένα είμαι υποψήφιος για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ με την Παράταξη << Νέα Πρόταση Μηχανικών>>

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας για ένα καλύτερο αύριο και ζητώ την εμπιστοσύνη σας , στο πρόσωπο μου , διεκδικώντας την ψήφο Σας.

Είναι ώρα να προχωρήσουμε

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.