Περιοδεία του πρώην Υπουργού και υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.,  Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Δυτική Μακεδονία, 7 & 8 Μαΐου

3 Μαΐου 2024
11:04

Περιοδεία θα πραγματοποιήσει, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.,  Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Δυτική Μακεδονία

 

Τρίτη 7 Μαΐου

9:00 Επίσκεψη στο Αμύνταιο και στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ).

10:30 Επίσκεψη στην πόλη της Φλώρινας και στο Γενικό Νοσοκομείο «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

18:00 Επίσκεψη στην πόλη και στο Γενικό Νοσοκομείο της Καστοριάς, και μετά στο Άργος Ορεστικό.

 

Τετάρτη 8 Μαΐου 

9:00 Επίσκεψη στην Πτολεμαΐδα και στο Γενικό Νοσοκομείο «Μποδοσάκειο» της πόλης.

10:00 Επίσκεψη στην πόλη της Κοζάνης και στο Γενικό Νοσοκομείο «Μαμάτσειο».

18:00 Επίσκεψη στα Γρεβενά και στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Ένα σχόλιο

  • Αυτός όταν ήταν βουλευτής είχε διορίσει όλο το σόι στο δημόσιο. Τώρα προφανώς επιδιώκει να τους βολέψει με υψηλότερες αποδοχές στις Βρυξέλλες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι