Επιτάφιος στις Φυλακές Γρεβενών από τον Μητροπολίτη Γρεβενών

4 Μαΐου 2024
20:18

“Ο Χριστός βρίσκεται στα πρόσωπά σας. Κι αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να εισπράξω σήμερα που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον Χριστό μας και μετά την δοκιμασία σας θα έρθει και η προσωπική σας ανάσταση”. Με αυτές τις αγαπητικές πατρικές κουβέντες, ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ Καλή Ανάσταση στους κρατουμένους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κατά την τελετή του Επιταφίου. Αξιοσημείωτο, το γεγονός πως η άψογη συνεργασία με την διεύθυνση των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας επιτρέπει αυτήν την ημέρα να εκκλησιάζονται περίπου των 150 κρατουμένων που ήδη συμμετέχουν στις συναντήσεις του κατηχητικού. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε από μία μικρή ευλογία, οι κρατούμενοι έλαβαν και το Άγιο Έλαιο του Ευχελαίου, ενώ στο τέλος επιφύλασσαν μία μικρή έκπληξη στον Σεβασμιώτατο. Έναν σταυρό κι ένα εγκόλπιο φτιαγμένο από χάντρες, ως ευχαριστήριο για την προσευχητική του αγάπη, που τόσο έντονα εισπράττουν.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.