kozan.gr: Σημερινές (6/5) πρωινές εικόνες από το δάσος Κουρί στην Κοζάνη, με σκουπίδια διασκορπισμένα πέριξ των καλαθιών απορριμμάτων (Φωτογραφίες)

6 Μαΐου 2024
09:59

Σημερινές (6/5) πρωινές εικόνες από το δάσος Κουρί στην Κοζάνη, με σκουπίδια διασκορπισμένα πέριξ των καλαθιών απορριμμάτων.

 

27 σχόλια

  • Ίσως πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη για κάποιον μεγαλύτερο κάδο από τον Δήμο, πέραν της ανευθυνότητας των πολιτών.

    • Δε βαριέσαι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει στο δήμο που χρόνος για σκέψη να βάλουν έξτρα πράσινους κάδους τέτοιες μέρες.

  • Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα έθνος, από το να έχει φάει το παραμύθι ότι είναι το ανώτερο έθνος του πλανήτη, και να μεγαλώνει με αυτό το στερεότυπο.

  • Τι ποιο σύνηθες. Όσες φορές κι αν κάνουμε ανάσταση το βρόμικο χούι του Νεο Έλληνα, που το παιζει και αδικημένος, δεν σταματά.

  • Πραγματικά δεν ντρέπεστε, όσοι βρωμίζετε το Κουρί; Τα ίδια κάνετε και στα σπίτια σας; Τόση αδιαφορία πια;

  • Αυτοί είμαστε! Δήθεν καθαροί αλλά μόνο στα σπίτια μας. Πραγματικά τα πρόστιμα θα πρέπει να είναι δυσθεώρητα για όσους καταστρέφουν τους ελάχιστους πράσινους κοινόχρηστους χώρους που έχει αυτή η πόλη!

  • Το μεγαλύτερο έθνος του πλανήτη
    Οι απόγονοι του Μέγα Αλέκου που θα πάρουν την πόλη αχαχαχαχ καμαρωστε την παιδεία των ρεζιληδων

  • Βρωμιζουμε γιατί ξέρουμε ότι θα καθαρίσουν οι άλλοι.
    Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.
    Όταν παρατήρησα στο παρκο νεαρούς γιατί πετούσαν σκουπίδια μου λένε να τα μαζέψει ο δήμος γιατί τον πληρώνουμε και όταν τους απάντησα ότι όσο βρώμικοι ήταν εκεί είναι και στο σπίτι τους θίχτηκαν κιόλας.

  • Οι περισσότεροι εδώ λανθασμένα γράφουν για τους “κακούς” δημότες που έριξαν τα σκουπίδια (κάποια μπορεί όχι όλα όμως) χωρίς να έχουν καταλάβει ότι αυτό δημιουργήθηκε από τα ζώα που έσκισαν τις σακούλες και αυτό γίνεται συνεχόμενα εδώ και χρόνια και καλά θα είναι να μην αφήνετε εκτεθειμένες σακουλες!!!
    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πετάνε σκουπίδια οι άνθρωποι αυτό μάλιστα φάνηκε και από τις πρώτες μέρες μετά την καθαριότητα που έκανε ο εργολάβος που έκανε εργασίες αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται από τους ακατάλληλους κάδους που επέλεξαν και σε μέγεθος και στο είδος που έπρεπε να κλείνουν για προστασία από τα ζώα .

  • Οι σακούλες έχουν σκιστεί από σκυλιά. Θα πρέπει να μπουν μεγάλοι κάδοι με καπάκια. Δεν είμαι από Κοζάνη αλλά μην τα φορτώνουμε όλα στους ανθρώπους που πήγαν εκεί εκδρομή.

    • Υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι κάδοι κατά μήκος της ασφάλτου. Οι απρριμματοδεκτες είναι συμπληρωματικοί μέσα στους χώρους, όχι για να πετάμε τους τόνους σκουπιδιών που έχουμε από τα πικ νικ μας! Κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου μέσα στο δάσος, μόνο στις εξόδους για να τα κρατάμε και να τα πετάμε φεύγοντας, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες. Αλλά εδώ δεν κοιτάνε ούτε να βρούνε το επόμενο άδειο καλαθάκι,αν είναι γεμάτο τα αφήνουν απέξω και τα σχίζουν τα ζώα…τα τετράποδα που δε φταίνε σε τίποτα από τη βλακεία των διίποδων ζώων…

    • Αν δεν το λέτε για αστείο και το λέτε σοβαρά αυτό, δεν έχουμε καμμιά ελπίδα. Κάποιοι θα μας πείτε σε λίγο ότι τα σκυλιά φταίνε μέχρι και για τα μνημόνια…

    • Ένας λογικός και νοήμων άνθρωπος όταν βλέπει γεμάτο κάδο το πιο απλό που έχει να κάνει είναι να την πάρει μαζί του τη σακούλα και να την πετάξει σε κάποιον άλλο κάδο και όχι να την κρεμάσει όπου βρει κενό εκεί γύρω. Και επειδή δεν γνωρίζεις ,λίγα μέτρα πιο κάτω έχει μεγάλους κάδους αλλά ο νέο Έλληνας ζει για κάνα επίδομα και αυτά του είναι ψιλό πράγματα φταίνε οι άλλοι πάντα. Και τίποτα να μην είχε αν έχεις παιδεία τα παίρνεις μαζί σου και τα πετάς αλλού, προνοείς όταν πας εκδρομή και για αυτό . Φτάνει με της δικαιολογίες.

  • Όπου και να πας η Ελλάδα ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Από τον βορρά έως τον νότο. Τόσοι είμαστε.

  • το να παρουν τα σκουπιδια να τα πεταξουν σε καπποιο αλλο καδο που δεν ειναι κοντα δεν παιζει ουτε σαν σκεψη

  • Και μεγάλους πράσινους κάδους να είχε η εικόνα ίδια θα ήτανε… είναι καθαρά θέμα έλλειψης σεβασμού κ παιδείας

  • Εγώ βλέπω σκουπίδια τα οποία είναι κάτω από κάδους σκουπιδιών,άρα τα σκουπίδια μαζεύτηκαν τοποθετήθηκαν στους μικρούς κάδους και μάλλον τα αδέσποτα τα οποία δεν είναι και λίγα τα σκόρπισαν.Εμεις σαν Έλληνες που είμαστε βλέπουμε μόνο αυτά που θέλουν να μας πλασάρουν.Καλο θα ήταν να βγουν και φωτό από μέρος που καθόταν οι συμπολίτες μας να δούμε εάν υπάρχουν σκουπίδια πεταγμένα.

  • Ντροπή στους απολίτιστους Νεοέλληνες που πετάνε όπου να ναι τα σκουπίδια… Ντροπή και στους προϊσταμένους καθαριότητας που δεν μερίμνησαν να υπάρχει μεγάλος κάδος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.