Επισκέψεις, για ευχές, την Κυριακή του Πάσχα, από τον Βουλευτή Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιο

6 Μαΐου 2024
14:16

Την Κυριακή του Πάσχα ο Βουλευτής Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος, θέλοντας να ευχηθεί στους ανθρώπους που εργάζονται προσφέροντας τις υπηρεσίες τους τις Άγιες αυτές μέρες, επισκέφθηκε στη Δεσκάτη, το Κέντρο Υγείας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα.

Στη συνέχεια στα Γρεβενά αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Αστυνομική Διεύθυνση, στη Σχολή Αστυφυλάκων, στο ΕΚΑΒ, στο Στρατόπεδο Καραχάλιου, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και στο Γηροκομείο ‘’Άγιος Αχίλλειος’’.

Ο Βουλευτής Ιωάννης Γιάτσιος ευχαριστεί όλους για την πολύτιμη προσφορά τους στους πολίτες των Γρεβενών.

Χρόνια Πολλά,

Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλο τον κόσμο

                                                                                   

                                                                                     Γραφείο Τύπου

                                                                                        Βουλευτή Γρεβενών

                                                                                       Ιωάννη Γιάτσιου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.