Koζάνη: Στις 10 Μάϊου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Web Εxpert

8 Μαΐου 2024
15:10
Κανένα σχόλιο

 

Η εταιρία Web Expert είναι ένα 360 Digital Agency που παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας e-shop, καμπάνιες digital marketing με στόχο την online προώθηση της επιχείρησής σας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο human centricity και δημιουργούμε έργα με κοινωνικό αντίκτυπο ενώ η υψηλή αισθητική και οι καινοτόμες εφαρμογές μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε τους πελάτες μας ξεχωριστούς στον κλάδο τους με projects που τους διαφοροποιούν απο τους ανταγωνισμούς.

Στις 10 Μαϊου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Web Εxpert, τα οποία δεν είναι απλώς ένας χώρος εργασίας αλλά μία δίοδος δημιουργικής συνεργασίας με τους πελάτες μας! Σας περιμένουμε όλους, Βασιλείου Φόρη 3 στις 20.00, το απόγευμα για να περάσουμε μία βραδιά χαράς και δημιουργικότητας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.