Κοινή ανακοίνωση ΟΜ Κοζάνης σχετικά με επίσκεψη A. Γεωργιάδη

8 Μαΐου 2024
21:42

Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός υγείας. Η λογική σκέψη όλων μας, ήταν πως τουλάχιστον θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της Κοζάνης. Ένα νοσοκομείο που παρότι θέλει να το κλείσει ώστε να ικανοποιήσει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, συνεχίζει να σώζει ζωές, κυρίως λόγω των υπεράνθρωπων προσπαθειών που κάνουν οι ιατροί του.

Θα περίμενε κανένας πως θα νοιαζόταν, έστω να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις συνεχόμενες στοχευμένες διαρροές του σχετικά με κλείσιμο της (μόνης λειτουργικής αυτήν τη στιγμή στο νομό) ΜΕΘ Κοζάνης.

Όμως όχι! Ο υπουργός υγείας, θα έχει συναντήσεις με τους Μητροπολίτες Σερβίων και Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς. Θεωρεί σημαντικότερο το να ανακόψει τυχόν «θρησκευτικές» ψήφους προς τα άλλα κόμματα, παρά να ασχοληθεί με το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου του.

Αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τα εκλογικά ποσοστά και όχι για την ευζωία των πολιτών.

Στο χέρι μας είναι στις ερχόμενες εκλογές να φωνάξουμε ΩΣ ΕΔΩ.

Δεν επιτρέπεται να κυβερνείται ο τόπος βάση δημοσκοπήσεων και στόχευσης για ψήφους.

Απαιτούμε την άμεση δράση για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για όλους τους πολίτες της περιοχής, καθώς και την εξασφάλιση λειτουργικών ΜΕΘ στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα.

Η υγεία δεν είναι πολιτικό ζήτημα, είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

ΟΜ Βόρειας Κοζάνης
ΟΜ Νότιας Κοζάνης

3 σχόλια

  • 30 κλινες ΜΕΘ επρεπε να εχει η δυτικη μακεδονια και εχει ~3-4 και αυτες λειτουργουν κυριως μονο με το φιλοτιμο του δ/ντη των 2 ιατρων και του νοσηλευτικου προσωπικου τους οποιους οσοι τους χρειαστηκαμε καταλαβαινουμε πως τιμουν τον ορκο τους στον υπερτατο βαθμο κι γιατι αγαπουν τον ανθρωπο.Δυστυχως ομως η κυβερνηση αγρον αγοραζει και ψαχνει μονο ψηφους.Δεν ικανοποιει τα βασικα αιτηματα των ιατρων και των νοσηλευτων.Ψηφιστε τους για να συνεχισουμε να εχουμε την ιδια ισως και χειροτερη περιθαλψη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.