kozan.gr: Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
11:34

Επίσκεψη, το πρωί της Πέμπτης 9/5, του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο.

3 σχόλια

  • Χαμογελάνε γιατί ο λαός ακόμα δεν ξύπνησε.Αν ξυπνήσει ο ραγιας μόνο τότε θα καταλάβουν. τι εστί βερίκοκο.Χαμογελάνε όλοι εις βάρος μας ενώ γνωρίζουν πως τα 2 νοσοκομεία μας δεν έχουν ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και κρεβατια ΜΕΘ που να λειτουργούν κι αυτο γιατί δεν δινει το υπουργείο κίνητρα στους γιατρούς.Γιατί να πάει ο γιατρός στο ΕΣΥ με μισθό πείνας;Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχονται γιατροί.Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για σανοφάγους.Ψηφίστε τους για να συνεχισουν να χαμογελάνε όλοι αυτοί που είναι ακόλουθοι με το αζημίωτο φυσικά.

    • Ο λαός φίλε μου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) .Απλά όλοι περιμένουμε το τι μας επιφυλάσσει η μοίρα μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι