kozan.gr: O Yπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης συνεχάρη τον Διευθυντή της ΜΕΘ του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης για την ιατρική περίθαλψη που παρείχαν σε 16χρονο, σώζοντας του την ζωή: “Ήθελα να σας συγχαρώ για το 16χρονο παιδί. Συγχαρητήρια, δώσατε χαρά στην Ελλάδα” (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
12:25

Κατά την επίσκεψή του στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, το μεσημέρι της Πέμπτης 9/5, ο Yπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης συνεχάρη τον Διευθυντή της ΜΕΘ του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Κ. Στόκκο για την ιατρική περίθαλψη που παρείχαν σ’ έναν 16χρονο, που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα παραφλού. σώζοντας του την ζωή. “Ήθελα να σας συγχαρώ για το 16χρονο παιδί. Συγχαρητήρια, δώσατε χαρά στην Ελλάδα”, του είπε χαρακτηριστικά ενώ αμέσως μετά του είπε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε ό,τι αναφορά το μέλλον βιωσιμότητας – λειτουργίας της ΜΕΘ Κοζάνης, η οποία αντιμετωπίζει, εδώ και πολύ καιρό, προβλήματα στελέχωσης προσωπικού.

Ένα σχόλιο

  • Ζούμε από τύχη! Ήρθε να μοιράσει συγχαρητήρια, αντί να φέρει μαζί του γιατρούς και νοσηλευτές και κρεβάτια ΜΕΘ. Και οι Γκρούεζες κάθονταν σαν χάνοι να τον κοιτούν, αντί να διεκδικούν για την περιοχή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.