kozan.gr: Nα δημιουργήσουμε κλινικές αναφορές στα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Α. Φούντογλου από τον Α. Γεωργιάδη – Ο Υπουργός Υγείας εξήγησε γιατί αν γίνει ένα Τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Δ. Μακεδονία αυτό πρέπει να είναι το Μποδοσάκειο – Για τον Υγειονομικό Χάρτη είπε ότι τον ετοιμάζει κι εύχεται να μη μείνει στο συρτάρι, τονίζοντας όμως πως δεν πρόκειται τίποτα να προχωρήσει αν δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
13:12

Nα δημιουργήσουμε κλινικές αναφορές στα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Α. Φούντογλου από τον Α. Γεωργιάδη.  Ο Υπουργός Υγείας εξήγησε γιατί αν γίνει ένα Τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Δ. Μακεδονία αυτό πρέπει να είναι το Μποδοσάκειο. Για τον Υγειονομικό Χάρτη είπε ότι τον ετοιμάζει κι εύχεται να μη μείνει στο συρτάρι, τονίζοντας όμως πως δεν πρόκειται τίποτα να προχωρήσει αν δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

 

 

 

9 σχόλια

  • Αρέσει δεν αρέσει ο Αδωνις ειναι ο καλύτερος υπουργός του Μητσοτάκη. Ρεαλιστής και ειλικρινής.

  • Σήμερα φάνηκε..ότι η Περιφέρεια δεν έχει σχέδιο..τι κλινικές αναφοράς και μπούρδες. Πλήρη στελέχωση όλων των κλινικών σε όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας και πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών. Αυτή είναι η μοναδική λύση..για την Περιοχή..όλα τα άλλα είναι εκπτώσεις σε βάρος της δημόσιας υγείας και του πολίτη!

  • Ο αντιπεριφερειάρχης υγείας άλλα μας έλεγε. Τελικά αντί να πάνε αυτοί κάτω στην Αθήνα, ήρθε ο Άδωνις εδώ και τους έπιασε όλους στον ύπνο.

  • Ο τοπικισμός της Κοζάνης πάλι προσπαθεί να υποβαθμίσει το Μποδοσάκειο.
    Εάν θέλετε το νοσοκομείο τότε να δώσετε τμήματα πανεπιστημιακά στην Πτολεμαΐδα.
    Δεν γίνεται να τα παίρνετε όλα για την Κοζάνη.
    Πρέπει ο πλούτος να μοιράζεται.

  • Η καλυτερη προταση που εχει ακουστει απο πολιτικο στην περιοχη μας απο τοτε που εγιναν τα οργανογραμματα των νοσοκομειων.Τι μας ενοχλει αν για παραδειγμα πνευμονολογικη κλινικη εχει 24ωρες το εικοσιτετραωρο και για 365μερες το χρονο το νοσοκομειο. π.χ.των Γρεβενων;Καρδιολογικη κλινικη π.χ το νοσοκομειο Κοζανης.ΩΡΛ.η Φλωρινα.Παιδιατρικη η Πτολ/δα.Ορθοπαιδικη η Καστορια και παει λεγοντας;Ειναι καλυτερα τωρα που εχουμε πλην των βασικων κλινικων μονο εξωτερικα ιατρεια κι αυτα οχι καθε μερα;Ποιοι ομως ειναι αυτοι που δεν το θελουν για δικους τους καθαρα λογους;Συμπερασμα:Θα εχουμε στη Δυτ.Μακεδονια 24ωρες γιατρους ολων των ειδικοτητων ενω τωρα πηγαινε λαε βασανισμενε στην κλινικη της θεσσαλονικης που εφημερευει και ιδιαιτερα απο τον περιφερειακο δρομο.

    • Τα Γρεβενά με τι πληθυσμό μπορούν να υποστηρίξουν κλινικές σε έναν νόμο που φθίνει χωρίς γυρισμό και σε απόσταση 20′ από την Κοζάνη που και αυτή δεν θα γλυτωσει από την αιμορραγία σε κατοίκους και ιδιαίτερα νέους..

  • Σίγουρα τα σουρδοπουλια και οι” καθημερινοι προσπαθησαντες κλωνοποιημενοι σουρδοι” μια παγώμαρα την φάγανε στην μάπα ……..χοχοχοχοχο..χιχιχιχι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.