kozan.gr: Α. Γεωργιάδης: “Δεν πρόκειται να πειράξω σε κανένα μέρος της χώρας τον υγειονομικό χάρτη χωρίς προ συνεννόηση με την οικεία περιφέρεια. Οι υπουργοί δεν αποφασίζουν για τον εαυτό τους αποφασίζουν για τους κατοίκους μιας περιοχής. Δεσμεύομαι ότι κάθε απόφαση θα περάσει από τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας” (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
19:43

Στη δέσμευση ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην κατάρτιση ενός υγειονομικού χάρτη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας χωρίς να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό West, ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ακριβώς μετά το τέλος της σύσκεψης στην Περιφέρεια, βάζοντας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, τέλος σε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να αποφασίζει από μόνος του για την τύχη των νοσοκομείων της περιοχής. Όπως είπε ό,τι αποφάσεις προκύψουν θα προκύψουν με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας η οποία και δεν προτίθεται, όπως φάνηκε ξεκάθαρα τόσο από τις δηλώσεις του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη όσο και του Περιφερειάρχη να πυροδοτήσει μια ανούσια κόντρα μεταξύ Κοζάνης & Πτολεμαΐδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις μελλοντικές αποφάσεις σε σχέση με τον Υγειονομικό Χάρτη στην Δ. Μακεδονία.

7 σχόλια

  • Εννοεί: αφού πρώτα εντάξαμε στο μαντρί τον «ανεξάρτητο» ή αλλιώς αφού σας πιάσαμε κορόιδα και τσιμπήσατε πρόβατα που ψηφίσατε τον»ανεξάρτητο» ….

  • τι λέει ρε ο Γυρολόγος .
    Μήπως πρέπει να τον θυμήσει κάποιος τι έλεγε όταν ήταν στο λάος για την Νέα Δημοκρατία;;

  • Άρα θα πειράξεις τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας σε συνεννόηση με τον ανεξάρτητο περιφερειάρχη.

  • Αυτά τα λέει ο κύριος Γεωργιάδης προεκλογικά. Το γεγονός όμως, ότι ο νέος υγειονομικός χάρτης θα παρουσιαστεί μετά τις ευρωεκλογές και ΟΧΙ πριν πρέπει να μας ανησυχεί.
    Οι πολίτες της δυτικής Μακεδονίας δεν πρέπει να ξεχνούν το τι έλεγε για την απολιγνιτοποίηση ο Μητσοτάκης το 2019 στην Κοζάνη και το τι έπραξε μετά την εκλογή του και τις συναντήσεις που προφανώς είχε στις ΗΠΑ στα τέλη του 2019.
    Καμιά εμπιστοσύνη στα λεγόμενα τους.

  • Από Πτολεμαϊδα είπες ότι ένα είναι το νοσοκομείο το Μποδοσάκειο και αυτό θα στηριχτεί…..ψεύτης ολκής χωρίς κανένα ενδοιασμό.
    Τα ίδια ψέμματα έλεγε και ο Μητσοτάκης για τα εργοστάσια και ρήμαξε όλη την περιφέρεια στην ανεργία και την φτώχεια

  • έπαιρνα ένα φάρμακο για χοληστερίνη και από 4 ευρώ το πήρα 7,5 σχεδόν 80% αύξηση, άσε το χαράτσι που επέβαλε στις μικροβιολογικές εξετάσεις ο υπάλληλος των φαρμακευτικών ο αδιευκρίνιστος υπουργός. Αλλά βρέθηκε εισαγγελέας να τον απαλλάξει λόγω κωφώτητας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.