kozan.gr: Σε εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, ανέθεσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, την Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για ωρίμανση έργων της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

10 Μαΐου 2024
08:40

Σε εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανέθεσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, την Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για ωρίμανση έργων της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των τριάντα έξι χιλιάδων οχτακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (36.828,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και όλων των νόμιμων κρατήσεων και θα βαρύνει τον κωδικό 61.00.99 «Αμοιβές και έξοδα λοιπών ελευθέρων επαγγελματιών» του Προϋπολογισμού έτους 2024.

kozan.gr

 

 

29 σχόλια

  • Πάρα πολύ ωραία!!!!
    Οι εταιρείες της περιοχής μάλλον είναι ανίκανες!!!
    Το περιφερειακό ταμείο ανάπτυξης, δουλεύει αναπτυξιακά για την δυτική Μακεδονία!!!

  • Μια χαρά όλα, να μη μείνει ευρώ εδώ , όλα στην Αθήνα. Εδώ μόνο συνταξιούχοι . Τζάμπα τα μεγάλα προεκλογικά λογια

  • Αυτή είναι η ανάπτυξη που πρεσβεύουν . Εμείς οι μηχανικοί πως θα ζήσουμε , θα τα πούμε σε λίγες μέρες στις εκλογές. Άλλα μας λέγατε πριν της περιφερειακές εκλογές.

  • Τι δεν καταλαβαίνετε ακριβώς; Μην ντρέπεστε. Ρωτήστε κάποιον που ξέρει, να σας εξηγήσει.

  • Τελικά κύριε Αμανατίδη ποιος είστε πραγματικά δεν καταλαβαίνω.Αυτα που βλέπουμε στο πρώτο εξάμηνο της θητείας σας με αφήνουν άναυδο.Πολύ fairytail προεκλογικά.

    • Μάλλον, είστε πολύ αθώος, αγαπητέ.Ο άνθρωπος δεν αλλάζει.Τί περιμένατε, ότι ήταν ο σωτήρας; Άσπιλος, αμόλυντος, ο αγωνιστής για το καλό του τόπου; Ας γελάσω! Αναρωτιέμαι ποιων οι τσέπες θα φουσκώσουν σε αυτήν την πενταετία-δηλαδή δεν αναρωτιέμαι,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

  • Δεν ειδαμε την ιδια ευαισθησία για την προηγουμενη περιφερειακή αρχή που εδινε συνεχώς δουλειες τετοοιιου ειδους σε εταιρείες Θεσσαλονικης και Αθηνας

    • Γιαυτό τον ψήφισαν τον Αμανατιδη για να μην γίνονται τα ίδια που γινονταν με τον προηγουμενο,αλλά έτσι ριναι τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Τίποτα.

    • Μπορείς να μας πεις πόσες αναθέσεις είχαν οι προηγούμενοι σε Αθήνα Θεσσαλονίκη για να έχουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε μια τάξη πραγμάτων να μπορούμε να κάνουμε συγκρισεις

  • Σε μια εταιρία στην Αθήνα .Όνομα δεν έχει η εταιρία ΑΦΜ να ψάξουμε σαν δημότες να δούμε τι εταιρία είναι αυτήν.

  • Συγχαρητήρια στον Κο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ, πρωην Φανερό και νυν κρυφό επικεφαλής του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΕ ΔΜ, για την απαξίωση των Διπλωματούχων Μηχανικών της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Στης εκλογές λέγαμε πιο είναι το χειρότερο κακό ο κασαπιδης η ο Αμανατίδης… Είναι τα δύο κακά της περιοχής όλο μεγάλα λόγια και έργα μηδέν…τώρα που έρχονται εκλογές να τους ξαναψηφίσουμε εεε μην ξεχάσετε.

  • Αν ψάξετε και θα βρείτε πολύ εύκολα όλους όσοι ήταν κοινοί «παράγοντες» και «σωτήρες» σε όλες τις προηγούμενες περιφερειακές και δημοτικές αρχές και δημιουργήσαν αυτό που υπάρχει τώρα στην Δυτική Μακεδονία . Θέλει ριζική αλλαγή τόσο στα άτομα όσο κυρίος στα μυαλά και την νοοτροπία . Ο κόσμος εμπιστεύτηκε τον νέο περιφερειάρχη για να απαλλαγεί από τις παλαιές νοοτροπίες ψήφισε «Γιώργο» και όχι «Δημήτρη» αυτό πρέπει να θυμούνται και οι δύο τους. Θα μας πει κάποιος τις ιδιότητες όλων αυτών που συμμετείχαν στην σύσκεψη με τον Άδωνι , αν είδα καλά δεν ήταν της υγείας όλοι αυτοί.

  • Για όποιους ενδιαφέρονται; https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΥΥΤΚΧΨ-8Γ9?inline=true
    Καθαρα κομματική συμβουλευτική που γιγαντώθηκε με την υπάρχουσα κυβέρνηση και οι συντελεστες έχουν και σχέση με το αμαρτωλό Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

    Από πίσω η break even

  • Απορώ με τους σχολιαστές. Δηλαδή κανείς δεν κατάλαβε το προεκλογικό τρυκ της Νουδούλας για να μη βγει η Ζεμπιλιάδου; Κανείς δεν κατάλαβε ποιός έκανε τον “λαγό” για να μη χαθεί η περιφέρεια; Τόσο αφελείς πιά που πιστέψατε σε “ανεξάρτητους” την ώρα που όλος ο μηχανισμός στην Πειραιώς και στη ΖΕΠ δούλευε υπέρ τους;

  • Κατα τα αλλα να ενισχυσουμε τις τοπικες επιχειρησεις και να παταξουμε την ανεργια. Δυστυχως φευγουν τα χρηματα εκτος περιφερειας για πολλες υπηρεσιες. Αμανατιδη και Μαυροματιδη παρτε το αλλιως…..

  • Πάντως αν κάποιος απόφοιτος ΔΕ που ξέρει να διαβάζει και δεν είναι “φωστήρας” πτυχιούχος με “μεταπτυχιακά & διδακτορικά” η εταιρεία άνοιξε το 2016 τότε Νδουλα στην Κυβέρνηση δεν υπήρχε οκ??? Σύριζα και Αλε6 είχαμε ….φτάνει πια που μέσα σε 6 μήνες ο Αμανατιδής πρέπει να λύσει όλα τα προβλήματα προβλήματα από το 2014….Θα κριθεί το έργο του το 2027 από τον πολίτη και όχι από τα σχόλια μας εδώ μέσα…

  • Μήπως ξεχνάνε μερικοί που έδινε ο προηγούμενος με τις…. κοτούλες και τους κηπάκους την διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας αφαιρώντας την από τα
    ΜΜΕ των Περιφερειακών Ενοτήτων ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.