kozan.gr: Τα εγκαίνια των γραφείων της Νέας Αριστεράς ΠΕ Κοζάνης, παρουσία των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Θέμη Αμπλά, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Άκη Σακισλόγλου και Ινώς Σιώζου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 11/5 (Βίντεο 17′ & Φωτογραφίες)

11 Μαΐου 2024
20:55

Τα εγκαίνια των γραφείων της Νέας Αριστεράς ΠΕ Κοζάνης (στην οδό Δημοκρατίας 18)  πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 11/5,  παρουσία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών: Θέμη Αμπλά, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Άκη Σακισλόγλου και Ινώς Σιώζου. Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς, θα πραγματοποιήσουν τριήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία.

5 σχόλια

  • Εξηγείστε μου λίγο:
    Μαλούτας με Κουτσοσίμο στη ΝΕΑΡ;!
    Μαριαρένα Πάλα στη ΝΕΑΡ;!
    Βεντούλη στη ΝΕΑΡ;!

    Κάτι γινεται εκεί μεσα

    • Καλό το ανέκδοτο!Οι έδρες βρίσκονται ακριβώς στη θέση τους! Με τους Αριστερούς και Προοδευτικούς ψηφοφόρους. Και όχι με μεταλλαγμένα δεξιόστροφα σχήματα

  • Που πάτε ρε παιδια με ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ; Χαρά στο κουράγιο σας. Συμφωνείς δεν συμφωνείς αυτοί , η μερα25, το ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!
    Αλλα ο Έλληνας τώρα ψηφίζει θέαμα, ρόλους! Θέλει Σούπερμαν, πωλητές χειρογράφων, αμερικανικές απολιτικές ατάκες, έθνοπωλητες και πατριδοκαπηλους χουντικούς και ναζιστες
    Καλή επιτυχια !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι