Χ. Γκοβεδάρος (Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων) για Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων: “Έως την περάτωση του έργου-περί τα τέλη Μαΐου καιρού επιτρέποντος-η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω μονοδρόμησης και με φωτεινούς σηματοδότες πριν και μετά το τμήμα των τριακοσίων μέτρων όπου γίνεται η επέμβαση”

11 Μαΐου 2024
22:13
Το έργο που εξελίσσεται στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω οξείδωσης του σιδηρού οπλισμού και των τενόντων στο κρίσιμο τμήμα των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης και μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών φορτίσεων, εισέρχεται στο στάδιο της στεγάνωσης της πλάκας του καταστρώματος.
Κατά το στάδιο αυτό και έως την περάτωση του έργου-περί τα τέλη Μαΐου καιρού επιτρέποντος-η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω μονοδρόμησης και με φωτεινούς σηματοδότες πριν και μετά το τμήμα των τριακοσίων μέτρων όπου γίνεται η επέμβαση.
Παράκληση για υπομονή προς τους διερχόμενους οδηγούς και αυστηρή τήρηση του ορίου ταχύτητας των 30 χλμ/ώρα, του μέγιστου φορτίου των 40 tn και ιδιαιτέρως της ελάχιστης απόστασης των 100 μέτρων μεταξύ των βαρέων οχημάτων.

 

2 σχόλια

  • Χάρη, ολα καλά αλλα δεν έχει απαντησει κανενας σας ουτε απο κασαπιδη ουτε απο Αμανατιδη γιατι το φορτωνεται το εργο μονη της η Περιφερεια και δεν το παίρνει το πρωην ΥΠΕΧΩΔΕ? Στην Αθηνα, ησσονος σημασιας εργα αλλα και ΚΩ και ΚΡΗΤΗ σε μικροτερης σημασια εργα μπαινει μπροστα το Υπουργειο και τα τελειωνει τσακ μπαμ εδω και 10 χρονια κοσκινιζουμε και κανουμε μπαλωματα.
    Σε ευχαριστω και τα λεμε μανταλακι

  • Όλη την ώρα εργασίες κάνετε και όλο πρόβλημα έχει η γέφυρα!!! 2 μέρες ταλαιπωρήθηκα για να τη διασχίσω!!! Καλύτερα να φτιάξετε έναν νέο δρόμο που να συνδέει την Κοζάνη με την Ελασσόνα, μια ζωή αυτόν τον άθλιο ορεινό δρόμο έχετε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι