Χ. Γκοβεδάρος (Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων): “Προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή αποτελεί το ειδικό παραλίμνιο χωροταξικό”

12 Μαΐου 2024
18:39

Επισκεφθήκαμε χθές 11/05/2024 με τον πρόεδρο της κοινότητας Ροδίτη κ.Φούντογλου Κυριάκο τον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο παρεκκλήσι του Οσίου Βαραδάτου και στην πλαζ Ροδίτη.

Τις προηγούμενες μέρες υπογράφηκε για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση της οδού προϋπολογισμού 155.000,00€, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Σερβίων σύμφωνα με την οποία φορείς χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατά 85% και Δήμος Σερβίων κατά 15%.
Ο Δήμος Σερβίων εκπόνησε τη μελέτη και θα έχει υπό την εποπτεία του την υλοποίηση του έργου.
Προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή αποτελεί το ειδικό παραλίμνιο χωροταξικό, το οποίο θα καθορίσει και θα χωροθετήσει τις επιτρεπόμενες χρήσεις.

3 σχόλια

  • Ο Χάρης έπρεπε να ήταν εδώ και χρόνια δήμαρχος της Κοζάνης θα είχε πολύ καλύτερη τύχη Ο νομός μας αλά εμείς δυστυχώς είμαστε στον κόσμο μας και κοιτάμε τα προσωπικά μας συμφέροντα!!! Μπράβο Χάρη είσαι άξιος!!!

  • Ο γεφυριποιος έχει τόση πολλή δουλειά που δουλεύει και Σ/Κ. Πω πω Δυτικη Μακεδονία θα απογειώσεις….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι