kozan.gr: Το λάθος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη (Βίντεο)

13 Μαΐου 2024
00:06

 

Όπως αναφέρει αναγνώστης του kozan.gr, που απέστειλε και το σχετικό βίντεο, σε παιδικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη στο κλειστό της Λευκόβρυσης, απεικονίζεται  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης να καπνίζει  ηλεκτρονικό τσιγάρο. Απαράδεκτη εικόνα κι ας ελπίσουμε πως ήταν μια κακιά στιγμή του κ. Ιωαννίδη, που δεν θα επαναληφθεί, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές.

 

 

8 σχόλια

  • Πρόκειται για ατμό και ναι κακώς άτμισα εκείνη τη στιγμή. Προφανώς λόγω άγχους αλλά πολύ κακώς. Στο ημίχρονο κάπνισα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου.
    Εξαιρετικό το παιχνίδι.

    • Άγχος για παιδικό αγώνα….

      Δεν επιτρεπεται το… Ατμισμα σε δημόσιο κ κλειστό χώρο….

      Όλα θέμα εγκράτεια… Ο διπλανός όμως τι είπε?

    • Τι θα πει “ατμισατε”; δεν απαγορεύεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο; χρησιμοποιειτε την λεξη άτμισμα για να μην αναφερετε την λεξη τσιγάρο; και μαλιστα μεσα σε γηπεδο; απορω πραγματικα

    • Ένα συγγνώμη είναι αρκετό μην δικαιολογείσαι και φρόντισε να είσαι και να δείχνεις νομοταγής γιατί δίνεις κακό παράδειγμα.
      Αυτά από έναν δημότη
      Καλημέρα

  • Απαράδεκτο!
    Πρόκειται μάλιστα για τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού. Ωραίο παράδειγμα δίνει και στα δύο αυτά επίπεδα.

    Αν δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της θέσης του, ας παραιτηθεί. Τα αξιώματα έχουν πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις και απαιτούν υποδειγματικό τρόπο συμπεριφοράς και τρόπων.

    Ας τοποθετηθεί και ο Δήμαρχος, κι εκείνος έχει ευθύνη για την απουσία αντίδρασης.

  • Εντάξει ρε παιδιά ολόκληρο θέμα το κάνατε, σιγά το έκανε…. Σκότωσε…. Έβρισε…. Χειροδικησε…. Μια ρουφηξια ήταν και το κάνατε ολόκληρο Κυπριακό ζήτημα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι