Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας & η απονομή των πιστοποιητικών τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Κ2 στους αποφοίτους της Ακαδημίας Ηλεκτροκίνησης της INNORA, του συλλόγου μηχανικών ιδιοκτητων συνεργείων Θεσσαλονίκη (Γράφει η Λιάνα Παπατέρπου)

13 Μαΐου 2024
16:04
Όταν τα Πανεπιστήμια υπερβαίνουν την παροχή ακαδημαϊκής γνώσης και εστιάζουν στην επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το “δικό μας” Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας που μας γεμίζει αισιοδοξία για την ποιότητα των υπηρεσιών του με έμφαση στις ανάγκες της πραγματικής αγοράς!🎯
Κείμενο -Πηγή:🔥
Dr. Dimitrios Tsiamitros
“Η γιορτή της ουσιαστικής δια βίου μάθησης: Απονομή των πιστοποιητικών τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Κ2 στους αποφοίτους της Ακαδημίας Ηλεκτροκίνησης της INNORA, του συλλόγου μηχανικών ιδιοκτητων συνεργείων Θεσσαλονίκης. Ατμόσφαιρα που θύμιζε περισσότερο ορκωμοσία πανεπιστημιακού ιδρύματος, αλλά ακόμα πιο συγκινητική, καθώς τα παιδιά καμάρωναν τους γονείς τους. Και αυτοί άλλο τόσο, καθώς γίνονται ζωντανό παράδειγμα για τα παιδιά, δείχνοντάς τους το δρόμο για το μέλλον τους, που δεν είναι άλλος από τον δρόμο της δίψας για γνώση και μάθηση.
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας, την ΟΒΕΑΜΜΕ και τον σύλλογο μηχανικών ιδιοκτητών συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων ν. Θεσσαλονίκης. Επίσης ευχαριστούμε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που μας τίμησαν με τις εμπνευσμένες ομιλίες τους και απένειμαν τα πιστοποιητικά, την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Ελένη Γρίβα, την υφυπουργό Μεταφορών κ. Αλεξοπούλου, τον Βουλευτή Θεσσαλονικης κ. Γκιουλέκα, τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καβαθά.
✌Κυρίως όμως ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τους άνω των 150 αποφοίτους της Ακαδημίας Ηλεκτροκίνησης της εταιρείας Τεχνοβλαστού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Innora – Τεχνοβλαστός / Spinoff του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που μας εμπιστεύτηκαν για να μυηθούν στον κόσμο του ηλεκτρικού οχήματος με κριτήριο την ασφάλεια και τεχνογνωσία, καθώς και τις οικογένειές τους που γέμισαν την αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στη ΔΕΘ, την Κυριακή 12 Μαϊου 2024, στις 11 το πρωί.”
Θερμά Συγχαρητήρια!🤝Dimitris Stimoniaris & Δημήτρης Τσιαμήτρος!
Λιάνα Παπατέρπου ΑΝΚΟ – Υπεύθυνη Τμήμ Ανάπτ. Επιχ & Enterprise Europe Network

Ένα σχόλιο

  • Εξαιρετικά ενδιαφέρον θεμα και επιτέλους όχι άλλες θεωρίες. Μπράβο στους καθηγητές του Πανεπιστημίου μας που ασχολούνται με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και μπορούν να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες σε επαγγελματιες.Συγχαρητήρια σε όλους! Μπράβο επίσης και στην κα Παπατέρπου της ΑΝΚΟ που αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα στην πράξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.