ΔΑΚ Λευκόβρυσης με σκουπίδια που καθάρισε η ομάδα του Εθνικού Χάντμπολ (Γράφει η Δώρα Σιαλβέρα)

13 Μαΐου 2024
17:53
Σήμερα η ομάδα του Εθνικού Χάντμπολ είχε προπόνηση στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης αλλά η προπόνηση άργησε γιατί η ομάδα του Εθνικού έπρεπε να καθαρίσει όσα σκουπίδια έμειναν από τον αγώνα F4 μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Συγχαρητήρια στις μαμάδες του Εθνικού που καθάρισαν το γήπεδο που έπρεπε να είχαν καθαρίσει όσοι το χρησιμοποίησαν και βγήκαν και πολλές φωτογραφίες.. Συγχαρητήρια επίσης και σε όσους άφησαν το γήπεδο αχούρι θεατές και όχι μόνο. Με σκουπίδια στις κερκίδες και μέσα στο γήπεδο, με τις μπασκέτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να σεβαστούν το γεγονός ότι αυτό το γήπεδο χρησιμοποιείται κι από άλλες ομάδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους υπεύθυνους που αφήνουν το γήπεδο σ’ αυτή την κατάσταση μετά από τέτοιου είδους διοργάνωση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το βρίσκουμε έτσι. Εύχομαι ότι θα είναι η τελευταία φορά και δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπούμε.

11 σχόλια

  • Μάλλον δυσκολεύεσαι να πεις ότι αχουρι ήταν και το γήπεδο με τις κόλλες που υπήρχαν στο παρκέ από το άθλημα σας , μετά τον αγώνα της Τετάρτης. Έχετε προκαλέσει ένα σωρό σοβαρούς τραυματισμούς με χρήση κόλλας στο παρκέ η οποία απαγορεύεται. Αλλά σιγά μην το έλεγες

    • κ αυτό σου δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι απολίτιστα! μη πω αλλη λέξη κ σέβομαι το κοζαν

      ούτε τις μπασκέτες δε προσέξατε. τόσα ξένα παιδιά ήρθαν το την προηγουμενη βδομάδα κ το σεβάστηκαν, εσεις είστε ξύπνιοι. στη σκρκα την αλλη φορά και πολύ σου είναι

      • Οχι αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να καπηλευεσαι ένα γήπεδο με ένα άθλημα μηδενικού ενδιαφέροντος , πέντε νοματαιων και εννιά αχαμπαρων.
        Η καθαριότητα του δήμου Κοζάνης είναι υπεύθυνη για τα υπόλοιπα που γράφεις. Μάθε από εδώ ότι δε πρόκειται να ξανασυμβεί η χούντα του ταραφλεξ που ζήσαμε πριν χρόνια . Και στο λέω εγγυημένα. Μην κοιτάς που κοιμάται ο Λάζος

  • Μας έχετε ενημερώσει ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο ένας αντιδήμαρχος έκανε ηλεκτρονικό τσιγάρο και επίσης ότι το γήπεδο μετά το τέλος ενός αγώνα είχε αυτήν την άθλια κατάσταση.
    Σκόπιμα προφανώς δεν ενημερώνετε ότι το Σ/Κ έγιναν αγώνες μπάσκετ παιδιών και το γήπεδο είχε πάρα πολλά παιδιά γιορτή του μπάσκετ και αθλητισμού και οχι κοτσομπολιου.

  • Ο καθαρισμός και η φροντίδα των αθλητικών χώρων ανήκει στο Δήμο. Σαφώς και δεν επιβραβευω αυτούς που άφησαν τα σκουπίδια τους εκεί αλλά σε έναν τελικό είναι λογικό να υπάρχουν χαρτάκια στο χώρο. Τα παράπονα περί μη καθαρισμου λτου χώρου στον ΔΗΜΟ.

  • Πάντα σε αυτή την πόλη προτεραιότητα είχε το μπάσκετ. Όσα χρόνια και αν ζεις στην Κοζάνη ξέρεις ότι οι μπασκετικοί είναι πάνω από όλους. Εννοείται πως δεν θα καθάριζαν ένα γήπεδο στο οποίο δεν κάνουν προπονήσεις και το θυμούνται μόνο το καλοκαίρι όταν είναι να κάνουν τελικές φάσεις. Όταν η πόλη εχει θερμοκρασίες <0°C το γήπεδο δεν ειναι για ΑΥΤΟΥΣ. Είναι όμως για τα παιδάκια του χάντμπολ που τρέχουν εκεί μέσα στο κρύο. Τότε ξαφνικά είναι δικό τους το ΔΑΚ. Τελικά όλα δικά τους ή όλα των άλλων; Ανάλογα τι τους βολεύει.

  • Δεν βλέπω πουθενά το θέμα σας. Αυτο το γηπεδο παντα ενα αχούρι, οπως το αποκαλέσατε, ηταν. Αλλοι ειναι υπεύθυνοι για την καθαριοτητα του. Στην τελικη επρεπε να ξερετε οτι μετα απο μια νικη υπαρχουν τετοιες καταστασεις. Εσεις δεν νικησατε ποτε; Ο σεβασμος αυτου του γηπεδου εχει σταματησει εδω και καιρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι