Aντιπροσωπεία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας συναντήθηκε με στελέχη του ΕΛΓΑ Κοζάνης

14 Μαΐου 2024
17:05

Σήμερα Τρίτη 14/05, αντιπροσωπεία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας συναντήθηκε με στελέχη του ΕΛΓΑ Κοζάνης. Στην συνάντηση συμμετείχαν μέλη του ΔΣ του αγροτικού συνεταιρισμού Μανιακίου και Αγροτικού συνεταιρισμού Πελαργού. Ενημερώσαμε για τις σοβαρές ζημιές που έχουμε παρατηρήσει σε κτήματα με κερασιές, μηλιές και αμυγδαλιές στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στην περιοχή της Εορδαίας και του Αμυνταίου, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών του προηγούμενου διαστήματος, με αποτέλεσμα να μην γίνει σωστή γονιμοποίηση κατά την ανθοφορία και να προκύψει καρπόπτωση. Υπάρχουν κτήματα τα οποία είναι άδεια! Η προϊσταμένη και στελέχη του ΕΛΓΑ Κοζάνης από την μεριά του μας ενημέρωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και ότι δεν μπορεί να βγάλει αναγγελία διότι οι παραπάνω ζημιές δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Καλούμε σε επαγρύπνηση τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής το επόμενο διάστημα ώστε να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Ένα σχόλιο

  • Η μεγαλύτερη απάτη στον Ελληνικό πρωτογενή τομέα έχει όνομα. ΕΛΓΑ. Ξέρω μελισσοκόμο που του κατέγραψαν ολική καταστροφή πάνω από 15 κυψέλες και τον αποζημίωσαν τη μία. Κλοπή με τη σφραγίδα του κράτους – μπαταχτσή με κανονισμό κλοπής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι