Ενδεχόμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία την Τρίτη 21/5

14 Μαΐου 2024
21:34

 Ενδεχόμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία την Τρίτη 21/5. Αν δεν αλλάξει κάτι ο Πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στο Βελβεντό, τα Σέρβια, την Κοζάνη, την Καστοριά και την Φλώρινα, στο πλαίσιο των επισκέψεών του ενόψει Ευρωεκλογών.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Τώρα ; ΄
    Τώρα που το εμβόλιο της AstraZeneca αποσύρθηκε παγκοσμίως….

    «Κρίναμε ότι το εμβόλιο (της AstraZeneca) είναι απολύτως ασφαλές. Είναι πολύ πιο πιθανό να τρακάρεις πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο από το να πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Αυτό είναι πια αποδεδειγμένο!» Πιο κατηγορηματικός δεν γινόταν από τον Κ. Μητσοτάκη. Συνέντευξη στις 22 Απριλίου 2021 στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

  • Ωχ Ωχ δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Δυτική Μακεδονια.Τσαμπα ήρθε ο Άδωνης δεν έκανε δουλειά τώρα έρχεται το βάρη πυροβολικό της κυβέρνησης,έρχεται να μας πει τα ψέματα του και να φύγει.Εξαλου οι χωριάτες τι θέλουν τάξιμο και θαθαθσθα

  • …………για το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Μακεδονία…………….

    Τσίπρας : «Συγχαίρω την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γιατί χαρακτήρισε “ιστορική” την Συμφωνία των Πρεσπών»!! 29-9- 2020

  • Ελπίζω να πάει και ο Κατανας ο Χάρης να βγει καμία φωτό με το Κουλη εκλογές χωρίς αυτόν δεν έχουν νόημα στην Κοζανη !!

  • Ο/Η Τώρα δέσαμε! ΝουΝτου ΣιγΚουρια ζητω η μπλε αναπτυξη των λουκέτων! λέει:

    Καλως όρισες Εφιάλτη των δεξιοβολεμενων σανοφάγων
    ελα ελα σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες να τους τάξεις φρέσκο σανό

  • Να ρθει να δει πόσο προχώρησαν τα έργα με την απολιγνιτοποίηση και την δίκαια μετάβαση, που μόνο δίκαια δεν είναι. Να καμαρώσει για τους επιτελείς του που ανεβοκατεβαίνουν Αθήνα Κοζάνη κουβαλώντας αέρα κοπανιστό από το 2020 ως τώρα.

  • Ας φέρει και τον Μουσούρουλη. Αυτόν που θα οργάνωνε τη δίκαιη μετάβαση, μετά τη βίαιη απολιγνιτοποιηση που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ το το φθινόπωρο του 2019 ενώ την άνοιξη του ίδιου έτους μιλούσε για σταδιακή απολιγνιτοποιηση.
    Να εξηγήσει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί απέκλεισε τους μόνιμους κατοίκους της δυτικής Μακεδονίας από μικρές επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς επίσης τους λόγους για τους οποίους έκλεισε την εντατική στο Μποδοσάκειο και ετοιμάζει το ίδιο για την εντατική της Κοζάνης.

  • Να έρθει να δει την καμένη γη να δει την Κοζάνη την Πτολεμαΐδα την Σιάτιστα την Καστοριά που σβήνουν…Έχει μαλώσει με τους Ρώσους και πήγε στη σωστή μεριά τις ιστορίας με τους Ουκρανούς…Ούτε εξαγωγές φρούτων ούτε εξαγωγές γούνας ούτε τουρισμός από Ρωσία στη βόρεια Ελλάδα…Αυτή είναι η ανάπτυξη του Μητσοτάκη…Μαύρο κατάμαυρο….Και η βενζίνη 2 €το λίτρο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι