O Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» και Κ.Υ. για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη

15 Μαΐου 2024
12:22

Στις 9-5-2024 ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο μας «εν κρυπτώ»

Ο Σύλλογός μας που εκπροσωπεί το σύνολο των εργαζομένων  δεν ενημερώθηκε για αυτή την επίσκεψη.

Προφανώς, φοβούμενοι τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων  κατά της κυβερνητικής πολιτικής που ακολουθείται στον τομέα Υγείας.

Αντί η συζήτηση να αφορά τη στελέχωση και των δύο νοσοκομείων του νομού μας   και ειδικότερα των ΜΕΘ, ο Υπουργός πέταξε «εκ του πονηρού» για νοσοκομεία αναφοράς και για την ίδρυση Τριτοβάθμιου Νοσοκομείου.

Η ίδια όμως η πραγματικότητα ήρθε να επιβεβαιώσει τραγικά, την επιτακτική ανάγκη της λειτουργίας  της ΜΕΘ και γενικότερα της στελέχωσης των νοσοκομείων μας.

Ο Σύλλογος μας απαιτεί πλήρη στελέχωση της Πρωτοβάθμιας Υγείας και της Δευτεροβάθμιας (Νοσοκομεία) του νομού μας  και είμαστε απέναντι στο κλίμα της τοπικιστικής αντιπαλότητας που  μεθοδεύεται.

Με αγώνες απαντάμε στις πολιτικές  που υποβαθμίζουν και ιδιωτικοποιούν τη Δημόσια Υγεία.


 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» και Κ.Υ.  ευχαριστούμε για τη δωρεάν προσφορά εδεσμάτων  στη διοργάνωση της εκδήλωσης για την Ημέρα της Νοσηλεύτριας/τη  στις  12-05-2024, τις παρακάτω εταιρείες:

  • Alfa Pastry –Κοζάνη- Α. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ
  • Ζαχαροπλαστείο Γιαννακίδης Dolcini
  • Bakery Patisserie Aikaterinh Korka deux Kk
  • Αρτοποιείο Σιδέρης Σ. Ιωάννης
  • KAKLIDIS BAKERY
  • ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ- Αρτοποιείο-Φούρνος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΚΟΥΒΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                   ΤΣΑΛΟΥΚΙΔΟΥ  ΣΩΤΗΡΙΑ

3 σχόλια

  • Το παραπάνω αφήγημα κρύβει τον τοπικισμό της Κοζάνης.
    Ολα για την Κοζάνη : Πανεπιστήμια, φαραωνική βιβλιοθήκη, επιδιώκεται κλείσιμο του Μποδοσάκειου και δημιουργία νέου για εσάς, τα τελευταία χρόνια πήρατε χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια 150 εκατομμύρια.
    Γιατί όλα για εσάς.
    Πρέπει να πάρουν και οι άλλες πόλεις αναλογικά σύμφωνα με τον πληθυσμό.

    • Αχ, ξεκολλήστε λίγο.Ειλικρινά, δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια με αυτή τη διαμάχη Κοζάνη- Πτολεμαΐδα; Το θέμα στην ανακοίνωση του Συλλόγου ήταν αυτό; Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση μας έχει και τους δύο χ@σμ@νους. Ότι δεν θέλουν αντιδράσεις, για να δείχνουν ότι είναι οι τέλειοι. Για μένα και τα δυο θα έπρεπε να είναι στελεχωμένα κατάλληλα, γιατί οι ανάγκες είναι παντού οι ίδιες.Η αξία της κάθε ζωής είναι αδιαπραγμάτευτη. Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στη γνώση, στην περίθαλψη ,στη ζωή. Μην νομίζετε ότι υπολογίζουν πιο πολύ τους Κοζανίτες. Την τσέπη τους υπολογίζουν, εμάς καθόλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι