3ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέματα “Μαιευτικής – Γυναικολογίας”, την Τρίτη 21 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»

16 Μαΐου 2024
11:45
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλούμε στο 3ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 και ώρα 10 π.μ. με ομιλητές και θεματολογία:

  • κ. Θεμιστοκλής Δαγκλής, Επίκουρος Καθηγητής της Γ΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής του Α.Π.Θ. με θέμα «Καρδιοτοκογράφημα».
  • κ. Ιωάννης Τσακιρίδης, Επίκουρος Καθηγητής της Γ΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής του Α.Π.Θ. με θέμα «Πρόκληση Τοκετού».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

                             Με τιμή,

Καλλιόπη Αντωνιάδου

Διευθύντρια της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Μποδοσάκειου Πτολεμαΐδας

Καθηγητής Απόστολος Αθανασιάδης

Διευθυντής της Γ΄ Μαιευτικής-Γυναικολογικής  Πανεπιστημιακής Κλινικής ΑΠΘ Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Αν. Καθηγητής Αρσένιος Τσιότσιας

Πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων-διαλέξεων είναι ΔΩΡΕΑΝ και μετά το τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η εγγραφή γίνεται μέσω της εξής φόρμας:

https://forms.gle/RbGDfekEc1q9kwPRA

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.